RPMI 1640

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

  • Steril filtreret.
  • Flydende.
  • Opbevares ved +2/+8° C.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

RPMI 1640 uden L-glutamin og med 25 mm hepes et et medium med et bredt spektrum af anvendelse inden for pattedyr- og hybridomceller. Det
blev udviklet af Moore og hans medarbejdere ved Roswell Park Memorial Institute i 1966 for væksten af ​​humane leukæmiceller i monolags- eller suspensionskulturer. RPMI 1640-medium er typisk suppleret med serum eller serumerstatninger.

Additiver, såsom antibiotika, bør tilsættes som sterile supplementer til mediet. Opbevaringsbetingelser og holdbarhed vil blive påvirket af arten af suppleret produkt. Tilsæt 10,25 ml/l L-Glutamin 200 mM (varenummer X0550) før brug af dette medium.

RPMI 1640-medium er beregnet til kun at blive brugt in vitro, i laboratoriet. Brug den ikke i terapi, menneskelig eller veterinære applikationer.

Specifikationer for RPMI 1640

  • Sterilitet: Steril filtreret.
  • Tilstand: Flydende.
  • Opbevaring: +2/+8° C.
  • Holdbarhed: 24 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: Omgivelsestemperatur.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

 

Serum og medier

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside