SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test

BEMÆRK, priserne varierer meget. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test Kit – også kaldet quicktest – er et testkit, der bruges til at undersøge smitte med COVID-19, og som giver et meget hurtigt resultat. Antigentesten kan påvise N-proteinantigen fra SARS-CoV-2 i nasale podninger. Ideel til brug som selvtest.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test – også kaldet quicktest – er et testkit, der bruges til at undersøge smitte med COVID-19, og som giver et meget hurtigt resultat. Antigentesten kan påvise N-proteinantigen fra SARS-CoV-2 i nasale podninger.

SARS-COV-2 Antigen Rapid Test Kit kan detektere virussen fra den første infektionsfase (2-3 dage før potentiel symptomstart) til sidste infektionsfase (7-10 dage efter potentiel symptomstart).

Testen giver hurtigt svar på kun 15 minutter og er meget let at tage, da podepinden kun skal lidt op i næsen. Den er derfor ideel til brug på hospitaler, i testcentre, i lufthavne, på hoteller, i virksomheder, på uddannelsesinstitutioner og til andre former for massetests, hvor der er brug for et hurtigt svar.

Det aktuelle testkort er baseret på den specifikke antistofantigenreaktion og immunoanalyseteknologi. Testkortet består af kolloid guld-baserede immunokromatografisk teststrimmel til påvisning af SARS-CoV-2.

Fordele ved SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test

  • Ikke-invasiv.
  • Nemt at tage testen, kræver ikke fagfolk og udstyr.
  • Hurtigt svar, få resultatet på kun 15 minutter.
  • Let at opbevare og transportere.
  • Meget nemt at bruge, tag prøven i næsen, insæt podepinden i kortet, tilføj 6 dråber reagens, luk kortet og aflæs resultatet.
  • Stabil med høj nøjagtighed.
  • Billig i brug, omkostningseffektiv.

Quicktesten indeholder et komplet sæt til test med podepind, reagens og testkort samt brugsvejledning. Quicktesten er meget let at bruge og kan benyttes stort set alle steder, hvor der er brug for et hurtigt svar.

Aflæsning af antigentest

Positiv (+): To røde streger forekommer i løbet af 15 minutter.
Negativ (-): En rød streg forekommer i løbet af 15 minutter.
Ugyldig test: Hvis stregerne ikke forekommer som anvist ved positiv eller negativ er testen ugyldig. Det anbefales, at der tages en ny test.

 

Sars-CoV-2 Antigentest

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.