SARS-CoV-2 antigentest
Nasal

BEMÆRK, priserne varierer meget. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

SARS-CoV-2 antigentest Nasal & Saliva- også kaldet quicktest – er testkit, der bruges til at undersøge smitte med COVID-19, og som giver et meget hurtigt resultat. Antigentesten, der fås i 2 varianter, kan påvise N-proteinantigen fra SARS-CoV-2 i nasale podninger eller via saliva.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

SARS-CoV-2 antigentest Nasal – også kaldet quicktest – er testkit, der bruges til at undersøge smitte med COVID-19, og som giver et meget hurtigt resultat. Antigentesten kan påvise N-proteinantigen fra SARS-CoV-2 i nasale podninger. Den nasale test foretages ved forsigtigt at indsætte podepinden 2-3 cm oppe i næsebordet og tage prøven der.

De positive resultater af antigenpåvisning kan bruges til tidlig split-flow og hurtig udredning af smitte, som kan give reference til diagnosticering af coronavirus.

Testen giver hurtigt svar på kun 15 minutter og er meget let at tage. Den er derfor ideel til brug på hospitaler, i testcentre, i lufthavne, på hoteller, i virksomheder, i privaten, på uddannelsesinstitutioner og til andre former for massetests, hvor der er brug for et hurtigt svar.

Det aktuelle testkort er baseret på den specifikke antistof-antigenreaktion og immunoanalyseteknologi. Testkortet består af kolloid guld-baserede immunokromatografisk teststrimmel til påvisning af Sars-CoV-2.

Fordele ved SARS-CoV-2 antigentest Nasal

 • Hurtig og let aflæsning af resultater uden fagfolk og udstyr.
 • Let at opbevare og transportere, kan opbevares ved temperatur mellem 2-30° C i op til 6 måneder.
 • Meget nemt at bruge;
  Nasal – tilfør reagens i cryorøret, tag prøven, tilfør den i cryorøret, prøven dryppes i testkoret og resultatet aflæses.
 • Hurtigt svar, få resultatet på kun 15 minutter.
 • Høj følsomhed og høj nøjagtighed.
 • Registrer virussen direkte, meget pålidelig.
 • Individuelt pakket for nem distribution.
 • CE IVD-godkendt.
 • Med dansk brugsanvisning.

SARS-CoV-2 antigentest Nasal indeholder et komplet sæt til test med cryorør indeholdende reagens, podepind, testkort og brugsvejledning. Quicktesten er meget let at bruge og kan benyttes som hjemmetest eller til test hos offentlige instanser.

Aflæsning af antigentest

Positiv (+): Rød streg forekommer ved både T og C i løbet af 15 minutter.
Negativ (-): Rød streg forekommer ved C, men ikke ved T i løbet af 15 minutter.
Ugyldig test: Hvis der ikke forekommer en rød streg ved C, er testen ugyldig. Det anbefales, at der tages en ny test.

 

Sars-CoV-2 Antigentest

,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.