Sommerfugle med
kanyle og luer-adapter

Sommerfugle med kanyle og luer-adapter er ideelle til nem og enkel blodprøvetagning med minimalt ubehag for patienten.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

Sommerfugle med kanyle og luer-adapter er ideelle til nem og enkel blodprøvetagning med minimalt ubehag for patienten. En kanyle med slange – også kaldet en sommerfugl – giver ikke kun mindre ubehag for patienten, men det giver også større fleksibilitet og bevægefrihed for sundhedsmedarbejderen. Resultatet er en mere sikker og smidig procedure.

Sommerfugle er specielt velegnede til vanskelige eller skrøbelige vener, da kanylen er meget let at anlægge, så selve stikket kan foregå mere smidigt. Tages flere blodprøver er sommerfugle med kanyle også klart at foretrække for både patient og sundhedspersonalet.

Stort set alle patienter forbinder det ikke med noget rart at blive stukket med en nål, og blodprøvetagning er ofte forbundet med ubehag for patienten. Selv mange års erfaring og en meget sikker hånd hos sundhedsmedarbejderen kan næsten ikke undgå at forårsage friktion mellem huden og kanylen. Men vælges en kanyle med slange, er det lettere at placere kanylen, og dermed vil indstik foregå mere smidigt. Samtidig vil indstik foregå med en god håndledsstilling, og brugen af sommerfugle vil dermed på længere sigt være bedre og mindre belastende for sundhedsmedarbejderen.

Sommerfugle med luer-adapter passer til almindelige blodprøvetagningsrør fra alle kendte producenter. Sommerfugle med kanyle og luer-adapter leveres komplet samlet og klar til brug. Da sundhedsmedarbejderen ikke selv skal samle sættet undgås også her uhensigtsmæssige vrid og drej i håndled. Dertil er sommerfuglen let at bortskaffe efter brug.

Specifikationer for sommerfugle med kanyle og luer-adapter

  • Sterile.
  • Fås i 21G og 23 G.
  • 21G måler Ø 0,8 mm x 20 mm.
  • 23G måler Ø 0,6 mm x 20 mm.
  • Fås med slangelængde 19 cm og 30 cm.
  • Holdbarhed på 36 måneder fra produktionsdato.
  • Følger den internationale farveskala for størrelser.
  • Lettere og mere fleksibel blodprøvetagning.
  • Bedre håndledsstilling for sundhedspersonalet.

 

Sommerfugl med kanyle

, , , , , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.