Stangpipetter
korte

Stangpipetter pakket enkeltvis er sterile stangpipetter og i meget høj kvalitet. Alle stangpipetter er fremstillet i optisk klar polystyren (PS) og fås i volumen 5, 10 og 25 ml.

De korte stangpipetter er alle fremstillet i krystalklar polystyren, og de er fri for RNase og DNase og fri for pyrogen.

Alle stangpipetter et pakket enkeltvis.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Stangpipetter korte – også kaldet serologiske pipetter eller målepipetter. De korte stangpipetterne er ideelle til arbejde med sterilbænke, da de er nemme at håndtere. Alle stangpipetter er fremstillet i optisk klar polystyren (PS) og er i meget høj kvalitet.

Stangpipetterne er alle sterile og med internationale farvekoder i henhold til gældende ISO-standarder. Pipetterne er med letlæselige gradueringslinjer, der sikrer høj nøjagtighed og præcision.

Vores sterile stangpipetter gennemgår en streng kvalitetskontrol under fremstillingsprocessen og er både fri for RNase, DNase og pyrogen. De er mærket med LOT-nummer, så sterilcertifikater kan bestilles.

Fordele ved stangpipetter korte

  • Sterile.
  • Fremstillet i optisk klar polystyren.
  • Fri for RNase og DNase.
  • Fri for pyrogen.
  • Pakket enkeltvis.

 

Stangpipetter korte

5 ml, blå, 200 stk. enkeltvis pakket, 10 ml, orange, 150 stk. enkeltvis pakket, 25 ml, rød, 100 stk. enkeltvis pakket

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.