Stregkodelæser AlteRead
Pendant Wireless Single

Markedets eneste trådløse scanner med LCD-skærm, hvorpå koden kan aflæses med det samme uden brug af PC eller anden applikation. Ideel til hurtig scanning af rør med 1D og 2D datamatrix kode. Kræver ikke installation af software.

Se specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Stregkodelæser AlteRead Pendant Wireless Single fra AltemisLab er markedets eneste trådløse scanner med LCD-skærm, hvorpå koden kan aflæses med det samme uden brug af PC eller anden applikation. Scanneren er ideel til hurtig scanning af rør med 1D og 2D datamatrix kode og kan afkode stregkoden på under et sekund. Hold blot røret hen til det runde scannervindue, hvor koden afkodes øjeblikkelig og straks kan aflæses på skærmen på selve scanneren. Den trådløse stregkodelæser er lille og kompakt, og den er derfor let at have med rundt i laboratoriet. Hukommelse gør det muligt at gemme op til 2.000 koder, der kan downloades senere. Trådløs Plug & Play-stregkodelæser – ingen software eller kabler påkrævet.

AlteRead Pendant Wireless Single scanneren er kompakt og fremstillet af materialer i høj kvalitet. Scannervinduet er fremstillet af ridsefast glas, hvilket er med til at forlænge stregkodelæserens levetid. Scanneren kan benyttes i temperaturer fra 5° C til 35° C.

Nemt at opsætte og let at bruge

Stregkodelæser AlteRead Pendant Wireless Single er meget enkelt at tage i brug. Opsætningen er foregår nemt, da der ikke kræves software. Plug & Play – scanneren er trådøs og oplades via USB. Scanneren leveres kalibreret, og kan aflæse alle 1D og 2D datamatrix kodede rør fra forskellige producenter.

Hukommelse gør det muligt at gemme op til 2.000 koder, der kan downloades senere til enhver applikation (Excel, Word eller lign.). AltemisLabs kamera-baseret stregkodelæser og er betydeligt hurtigere end scannerbaserede 1D og 2D stregkodelæsere.

Specifikationer for stregkodelæser AlteRead Pendant Wireless Single

 • Kamerabaseret teknologi resulterer i hurtig scanningstid.
 • Trådløs med LCD-skærm, hvorpå koden straks kan aflæses.
 • 1D og 2D stregkoder afkodes på mindre end 1 sekund.
 • Kompatibel med 1D og 2D datamatrix kodede rør og etiketter fra alle producenter.
 • Hukommelse til 2.000 scannede koder.
 • Ridsefast læsevindue i safirkrystalglas til nem læsning af stregkoder.
 • Kompakt design gør den let at tage med rundt og optager meget lidt plads på arbejdsbordet.
 • Plug & Play – kræver ingen installation af software.
 • Måler kun 12,9 x 5,5 x 2,7 cm.
 • Holdbar konstruktion med 2 års fuld garanti.
 • Kompatibel med MAC, OS, IOS og Windows operativsystemer.
 • Oplades via USB.
 • USB-kabel og ladestation medfølger.

AlteRead scannere fra AltemisLab er designet og fremstillet til hurtigt og let at kunne aflæse de mindste og mest udfordrende 1D og 2D datamatrix koder på rør, racks og andre laboratorieprodukter.

Scannerne er så lette at bruge, at arbejdsprocessen hurtigt bliver en vane og en umærkelig del af de daglige arbejdsgange og -rutiner.

Alle produkter fra AltemisLab er i meget høj kvalitet og designet til at kunne holde til den daglige brug.

 

AltemisLab stregkodescanner

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside