Stregkodelæser til enkle rør AlteRead Single Ultra

Stregkodelæser til enkle rør AlteRead Single Ultra fra AltemisLab er ideel til hurtig scanning af rør med 2D datamatrix kode. Stregkodelæseren afkoder stregkoden på under et sekund. Kræver ikke installation af software.

Se specifikationer og flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Stregkodelæser til enkle rør AlteRead Single Ultra fra AltemisLab er ideel til hurtig scanning af rør med 2D datamatrix kode. Hold blot røret hen til det store scannervindue, hvor koden afkodes øjeblikkelig og straks kan aflæses på den applikation, scanneren er linket sammen med. Stregkodelæseren afkoder stregkoden på under et sekund. Plug & read-stregkodelæser – ingen software påkrævet.

AlteRead Single Ultra scanneren er kompakt og fremstillet af materialer i høj kvalitet. Scannervinduet er fremstillet af ridsefast glas for at forhindre ridser, hvilket er med til at forlænge stregkodelæserens levetid. Scanneren kan benyttes i temperaturer fra 5° C til 35° C.

Nemt at opsætte og let at bruge

Stregkodelæser AlteRead Single Ultra er meget enkelt at tage i brug. Opsætningen er enkel, da der ikke kræves software. Plug & read – scanneren tilsluttes blot strømforsyning og pc’en, og så er den kørende. Scanneren leveres kalibreret, og kan aflæse alle 2D datamatrix kodede rør.

Det lille modul mellem scanneren og pc’en gør, at data afkodes, oversættes og overføres automatisk til enhver applikation (Excel, Word eller lign.). AltemisLabs kamera-baseret stregkodelæser og er betydeligt hurtigere end scannerbaserede 2D stregkodelæsere.

Det store scanningsvindue gør det let at scanne rørene, selv når brugeren er iført beskyttende tøj.

Specifikationer for stregkodelæser til enkle rør AlteRead Single Ultra

 • Kamerabaseret teknologi resulterer i hurtig scanningstid.
 • 2D stregkoder afkodes på mindre end 1 sekund.
 • Kompatibel med 2D datamatrix kodede rør og etiketter fra alle producenter.
 • Data afkodes, oversættes og overføres automatisk til enhver applikation.
 • Stort ridsefast læsevindue i safirkrystalglas til nem læsning af stregkoder.
 • Kompakt design, optager meget lidt plads på arbejdsbordet.
 • Måler 10,4 x 9,5 cm.
 • Meget enkel installationsprocedure, scanneren er klar til at køre minutter efter den er pakket ud.
 • Holdbar konstruktion med 2 års fuld garanti.
 • Kører med Windows 8, 7 og 10.
 • Kræver intet software.
 • 230 V strømforsyning.

AlteRead scannere fra AltemisLab er designet og fremstillet til hurtigt og let at kunne aflæse de mindste og mest udfordrende 2D datamatrix koder på rør, racks og andre laboratorieprodukter.

Scannerne er så lette at bruge, at arbejdsprocessen hurtigt bliver en vane og en umærkelig del af de daglige arbejdsgange og -rutiner.

Alle produkter fra AltemisLab er i meget høj kvalitet og designet til at kunne holde til den daglige brug.

 

AltemisLab 2D scanner

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.