Stregkodelæser til enkle rør AlteRead Single

Stregkodelæser til enkle rør AlteRead Single fra AltemisLab er ideel til hurtig scanning af rør med 2D datamatrix kode. Stregkodelæseren afkoder stregkoden på under et sekund.

Klik og se en video med AlteRead Single stregkodelæser

Se specifikationer og flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Stregkodelæser til enkle rør AlteRead Single fra AltemisLab er ideel til hurtig scanning af rør med 2D datamatrix kode. Hold blot røret hen til det store scannervindue, hvor koden afkodes øjeblikkelig og straks kan aflæses på den applikation, scanneren er linket sammen med. Stregkodelæseren afkoder stregkoden på under et sekund.

AlteRead Single scanneren er kompakt og fremstillet af materialer i høj kvalitet. Scannervinduet er i mineralglas for at forhindre ridser, hvilket er med til at forlænge stregkodelæserens levetid. Scanneren kan benyttes i temperaturer fra 5° C til 35° C.

Nemt at opsætte og let at bruge

Stregkodelæser AlteRead Single er meget enkelt at tage i brug. Opsætningen er enkel, og det tager kun et par minutter at installere applikationssoftwaren. Scanneren leveres kalibreret, og kan aflæse alle 2D datamatrix kodede rør.

Softwaren gør, at data afkodes, oversættes og overføres automatisk til enhver applikation. AltemisLabs kamera-baseret stregkodelæser og er betydeligt hurtigere end scannerbaserede 2D stregkodelæsere.

Det store scanningsvindue gør det let at scanne rørene, selv når brugeren er iført beskyttende tøj og handsker. En enkelt USB-forbindelse er alt, hvad Single Tube-scanneren har brug for til strøm- og datakommunikation.

Specifikationer for stregkodelæser til enkle rør AlteRead Single

 • Kamerabaseret teknologi resulterer i hurtig scanningstid.
 • 2D stregkoder afkodes på mindre end 1 sekund.
 • Kompatibel med 2D datamatrix kodede rør og etiketter fra alle producenter.
 • Data afkodes, oversættes og overføres automatisk til enhver applikation.
 • Stort ridsefast læsevindue til nem læsning af stregkoder.
 • Kompakt design, optager meget lidt plads på arbejdsbordet.
 • Måler 6 x 9 x 6 cm.
 • Meget enkel installationsprocedure, scanneren er klar til at køre minutter efter den er pakket ud.
 • Holdbar konstruktion med 2 års fuld garanti.
 • Kører med Windows 8, 7 og 10.
 • Drives af et enkelt USB -kabel.
 • Gratis softwareopgraderinger.

AlteRead scannere fra AltemisLab er designet og fremstillet til hurtigt og let at kunne aflæse de mindste og mest udfordrende 2D datamatrix koder på rør, racks og andre laboratorieprodukter.

Scannerne er så lette at bruge, at arbejdsprocessen hurtigt bliver en vane og en umærkelig del af de daglige arbejdsgange og -rutiner.

Alle produkter fra AltemisLab er i meget høj kvalitet og designet til at kunne holde til den daglige brug.

Klik og se video med AltemisLab stregkodelæser AlteRead Single

 

AltemisLab 2D scanner

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.