JOB & KARRIERE

Ledige stillinger

Job & Karriere giver dig et overblik over ledige stillinger hos DACOS samt indsigt i, hvem vi er. I øjeblikket mangler vi ikke medarbejdere til specifikke stillinger, men vi er altid på udkig efter talenter og skarpe hjerner til vores team. Så du er mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, som vi selvfølgelig vil behandle med respekt. Uopfordret ansøgninger sendes til Laura på lcj@dacos.dk.

God og spændende hverdag

Som ansat hos DACOS får du en spændende og varieret hverdag. Vi er en innovativ forretning, så det bliver aldrig ensformigt, og dagene er altid præget af spændende udfordringer og nye opgaver, der skal løses.

Arbejdsdagen kan være travl, så det er vigtigt, at alle er klar til at give en hånd med. Vi er en arbejdsplads med en god stemning og rar atmosfære. Vi hjælper hinanden og løfter i flok.

Arbejdspladsen

Vi har til huse i moderne og lyse faciliteter i Kjersing i Esbjerg. Vi har god plads med mange kontorlokaler, renrum til pakning af produkter og store lagerhaller.

I vores frokoststue, på 1. sal med dejlig udsigt over grønne områder, spiser vi hver dag morgenmad og frokost sammen. Der serveres dagligt lækkert brød til formiddagspausen, og hver fredag hygge vi med rundstykker.

God balance

Hele mennesker er vigtigt hos DACOS. Vi tror på, at en god arbejdsdag og balance mellem arbejde og privatliv er med til at skabe gode og glade medarbejder, der kan yde en god indsats.

Arbejdspladsen skal være et rart sted at være. Derfor holder vi også julefrokost og flere arrangementer i løbet af året både med og uden partnere, så vi kan hygge os sammen og skabe en god stemning - også i hverdagen.

Få mere information om DACOS

Vil du gerne have mere information om, hvem DACOS er, hvordan vi i samarbejde med vores leverandører produktudvikler,
og hvordan vi tager vores forbehold og hele tiden arbejder med omtanke for miljøet.

Kan du se dig selv i vores værdigrundlag?

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.