NYHEDER

Nyheder og nye produkter i sortiment hos DACOS

Spatler - Nyheder

Spatler til
afvejning af pulver

Spatler, der er ideelle til afvejning af pulver på laboratoriet. Spatlen har en ske i den ene ende, og den anden ende er flad.
Med en pulverspatel bliver det nemmere at afveje små mængder af pulver på laboratorievægten. Fås i flere størrelser og længder. Fremstillet i rustfri stål.

Pladeforsegler Smart - Nyheder

PCR-Pladeforsegler (Smart)

PCR-pladeforsegler (Smart) gør det nemt at håndtere laboratorieprøver i PCR-plader og PCR 8-strips. Med pladeforsegleren opnås en hurtig og effektiv forsegling, så der undgås spild af vigtige prøver. Med pladeforsegleren opnås let en ensartet forsegling af PCR-plader på under 20 sekunder.

PCR-Pladeforsegler (Bærbar)

PCR-pladeforsegler gør det nemt at håndtere laboratorieprøver i PCR-plader. Med pladeforsegleren opnås en hurtig og effektiv forsegling, så der undgås spild og krydskontaminering af vigtige prøver. Meget nem at betjene. Håndter let PCR-plader uden skirt, half skirt, full skirt og Elisa plader.

DACOS købt af Diatom - Nyhed

Ejerskifte,
DACOS har fået ny ejer

Diatom A/S har de seneste år haft en markant organisk vækst og opkøber nu selskaber inden for kompetenceområderne for at accelerere væksten yderligere.
I sidste uge blev DACOS A/S overtaget af Diatom, som nu får bedre adgang til hospitaler og laboratorier.

Pincet - Nyheder

Pincet med godt greb
til mange formål

Engangspincet med riller, der sikrer et godt og skridsikkert greb.
Pincetten måler 12,5 cm, og er brugbar til mange forskellige formål.
Den er fremstillet i meget holdbar ABS-plast, der er fuld genanvendelig og derfor bedre for miljøet.

Mobil blodvender med genopladeligt batteri

Blodvender MiniMix er en lille mobil blodvender, der ikke kræver en strømkilde og derfor er let at have med rundt på forskellige afdelinger. Vippebord med stor vippevinkel på +/- 35° og plads til 8 blodrør i forskellige størrelser. Justerbar hastighed mellem 0 – 20 cykler pr. minut.

ISO certificering - Nyheder

DACOS er blevet ISO Certificeret

DACOS er certificeret med standarden ISO 9001:2015, der er indeholder specifikke krav til kvalitetsledelse. Certificeringen blåstempler vores evne til at opfylde kunder, samarbejdspartneres og myndigheders krav og behov, herunder lovmæssige krav.

DACOS købt af Diatom - Nyhed

Ejerskifte,
DACOS har fået ny ejer

Diatom A/S har de seneste år haft en markant organisk vækst og opkøber nu selskaber inden for kompetenceområderne for at accelerere væksten yderligere.
I sidste uge blev DACOS A/S overtaget af Diatom, som nu får bedre adgang til hospitaler og laboratorier.

LabDays 2023

Sæt kryds i kalenderen og mød os på LabDays 2023

DACOS deltager igen i år på LabDays 2023, hvor vi glæder os til at vise spændende produkter frem på stand 33 og få en god snak med dig om de udfordringer, du og dine kollegaer møder i hverdagen. Sæt kryds i kalenderen og reserver datoen.
Vi glæder os til at se dig!

Bagopen stander til stomacherposer - Nyheder

BagOpen stander holder nemt posen åben

BagOpen stander til blender bags er en ideel hjælp i dagligdagen. Med standeren er det nemt at åbne stomacherposen åben uden risiko for kontaminering.
Fremstillet af polycarbonat og tåler temperaturer op til 65° C. Passer til blender bags i størrelsen 400 – 2.000 ml.

Bagclip lukkeklips til stomacherposer - Nyheder

BagClip lukkeklips til nem lukning af poser

BagClip lukkeklips er en ideel hjælp i hverdagen. BagClip er en 3-punkts klemme-lukkeclips til hurtig og nem lukning af stomacherposer. BagClip bruges inden for fødevarer, farmaceutiske og kosmetiske områder. Lukningen er gas- og væskesikker. Den passer til alle typer 400 ml poser.

Labelprinter LinkLabel - nyhed

Trådløs labelprinter med mange muligheder

Labelprinter LinkLabel er en smart trådløs printer til hurtig print af labels med stregkoder, QR-koder, fortløbende numre og meget mere. Meget let tilslutning til gratis app, der giver uendelige muligheder.
Labels til temperaturer ned til - 80° C.
Måler kun 13,5 x 7 x 17 cm.

Centrifugerør 25 ml SPL - Nyheder

25 ml centrifugerør giver mange fordele

Centrifugerør 25 ml har samme diameter som 50 ml centrifugerøret, men er 33 % lavere. Den reducerede størrelse giver lavere fragtomkostninger, mindre plastikaffald og reducere optagelse af lagerplads.
Er testet op til 18.000 G.

Racks til centrifugerør med 2 huller - Nyheder

Rack med to huller til 15 og 50 ml centrifugerør

Racks til centrifugerør med 2 huller til 15 og 50 ml centrifugerør eller 5 ml mikrorør. Racket er ideelt til brug for vejning eller til arbejde i laboratoriet, da det ikke fylder meget på arbejdsbordet. I polypropylen. Måler kun 94 x 71 x 32 mm.

Sprøjter - Nyheder

Sprøjter i 2- og 3-komponent

Sprøjter 2- og 3-komponent med gummistempel giver en meget præcis dosering af selv små mængder. Fremstillet af transparent polypropylen. Specielt design forhindrer stemplet i at glide ud.

Centrifugerør 25 ml - nyhed

Spar plads med
25 ml centrifugerør

Længe har der været behov for et rør større end 15 ml og mindre end 50 ml, og med centrifugerøret på 25 ml er løsningen fundet. Røret har samme diameter som et 50 ml rør, men er 33 % lavere. Dermed optager det også mindre plads i fryseren og på lageret.

PlateFuge Mikropladecentrifuge

PlateFuge™ Mikropladecentrifuge er en meget lille og kompakt centrifuge til centrifugering af mikroplader. Den kan centrifugere to plader af gangen, og de fleste prøver centrifugeres ned på kun 20 sekunder. Meget kompakt design. Centrifugalkraft på 600 x G.

Pipettespidser pakket enkelvis - nyhed

ExpellPlus pipettetip enkeltvis pakket

CAPP ExpellPlus pipettetip individuelt pakket er universale, sterile, low retention spidser, der er ideelle til følsomme applikationer, der kræver de strengeste aseptiske betingelser. Deres unikke individuelle pakning sikrer sterilitet for hver enkelt pipettering

Vil du gerne holdes opdateret?

Vil du gerne holdes informeret om nye produkter, der kan være med til at gøre arbejdsdagen lettere og mere komfortabel?
Så skulle du tilmelde dig vores vores nyhedsbrev!

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside