NYHEDER

Nyheder om produkter og andet spændende fra DACOS

Pipetterenser - nyhed

Rens pipetter på kun 28 min. med pipetterenseren

Pipetterenseren er det første og eneste stativ til pipetter, der ikke kun organiserer og beskytter pipetterne, men som også renser og desinficerer pipetterne under opbevaring. Pipettestativet renser og destruerer mere end 99 % af uønsket kontaminering.

Affaldsbeholder BenchBin - nyhed

Hold styr på brugte materialer med BenchBin

Affaldsbeholder BenchBin™ er en lille affaldsbeholder, der er ideel til bortskaffelse af mindre genstande, så som pipettespidser, mikrocentrifugerør, handsker og lignende. Med den kompakte affaldsbeholder er det nemt at holde arbejdsbordet holdes opryddeligt og pænt.

Centrifugerør 25 ml - nyhed

Spar plads med
25 ml centrifugerør

Længe har der været behov for et rør større end 15 ml og mindre end 50 ml, og med centrifugerøret på 25 ml er løsningen fundet. Røret har samme diameter som et 50 ml rør, men er 33 % lavere. Dermed optager det også mindre plads i fryseren og på lageret.

Vakuumfilter celltreat - nyhed

Vakuumfilter
Celltreat

Vakuumfilteret er ideelt til separation og oprensning af prøver med stort volumen. Sættet består af en filtermembran, en gennemsigtig tragt i polystyren med gradueringer, der er forbundet til en modtageflaske med en adapter.
150 ml og 0,22 µm og 0,45 µm

Centrifugerør med vakuumfilter - nyhed

Centrifugerør med vakuumfilter

Ideelt til separation og oprensning af prøver med mindre volumen. Centrifugerøret med filter er tidsbesparende, da der filtreres direkte ned i centrifugerøret, og der dermed springes et trin over. Lav proteinbinding giver et meget højt gennemflow.
150 ml og 0,22 µm og 0,45 µm

Centrifugerør 10 ml - nyhed

Centrifugerør
10 ml

Centrifugerør 10 ml er et koniske centrifugerør med skruelåg, der er ideel til behandling af mindre prøver. Det kortere rør giver lettere adgang til prøven og mindsker risikoen for kontaminering ved utilsigtet kontakt mellem pipetten og indervæggen.

AltemisLab rør med 2D stregkode - Nyhed

Sikker identifikation af prøver med 2D kode

Fra AltemisLab fører vi et bredt sortiment af prøverør med 2D datamatrix kode i SBS-format eller til almindelige racks. Rørene er i meget høj kvalitet og ideelle til hurtig og sikker identifikation af prøver.

AltemisLab pipetteringsapparatur microPro 300 - Nyhed

Spar tid og pipettere 96 brønde på en gang

Pipetteringsapparatur Avidien microPro 300 er et meget kompakt og effektivt semi-automatiseret pipetteringsapparatur til 96-kanals pipetteringer. Den er præcis, effektiv, pålidelig og meget let at bruge.

AltemisLab set-up pakke - Nyhed

Kom let i gang med stregkodelæser og rør

Alteread set-up pakke er en samlet pakke der indeholder stregkodelæsere, rør i SBS-format med datamatrix kode og låg, Tube Picker samt AlteRead software. Så er det let at komme i gang!

NEST Mikrorør 2,0 ml - Nyhed

Nye 2,0 ml centrifugerør med specielt design

De nye centrifugerør har et specielt riflet design, der gør det muligt for hætteglasset at sidde fast i basen. Lækagesikre med meget tæt lukning med O-ring. Rørene er med skørt og kan centrifugeres op til RCF 20.000 x G.

Pipettespids ekstra lang - Nyhed

Ekstra lange pipettespidser på 89 mm

De nye ekstra lange pipettespidser i low retention og med filter er ideelle til brug ved pipettering i lange prøvetagningsrør. Pipettespidserne, der måler 89 mm i længden, når let helt ned i bunden af de dybe prøvetagningsrør.

NEST Centrifugerør 500 ml - Nyhed

Maxi centrifugerør i
250 ml og 500 ml

Maxi centrifugerør er ideelle til centrifugering og behandling af store prøver. Centrifugerørene er specielt egnet til adskillelse af store celler, supernatanter, bakterier, gær og vævsprøver.

Labcon ProtectR centrifugerør - Nyhed

Transport uden forsuring af prøverne

Labcon ProtectR® centrifugerør er ideelle til transport af prøver uden at der opstår forsuring, da dampen fra tørisen ikke kan trænge ind i røret og beskadige prøven. Rørene er certificeret til lufttransport.

CAPPRondo Universal Centrifuge

Lancering af CAPP's nye universale centrifuge

Vi lancerer det nye apparatur CAPPRondo Universal Centrifuge. Efter megen research og feedback fra laboratorier om egenskaber og deres forventninger, har vi nu udviklet det perfekte produkt til dig!

CAPPMini inkubator

Ny Mini-inkubator fylder meget lidt på bordet

Med CAPPRondo Mini-inkubator kan du nu opbevare dine prøver direkte på arbejdsbordet og let regulere temperaturen på dine prøver under arbejdet. Temperatur fra -15° til +60° C.

NY magnetisk omrører med varmeplade til 10 liter

Nu kan vi lancere den nye CAPPRondo Magnetic Hotplate Stirrer med en kapacitet på 10 liter. Omrøren har en kraftig og stabil motor, der leverer konstant hastighed selv under forskellige belastningsforhold.

CAPPWash Mikropladevasker

Spar tid med den nye CAPPWash pladevasker

Let arbejdsgangen og spare tid! Nu kan mikroplader og strips rengøres nemt og hurtigt direkte på arbejdsbordet. Den nye Mikropladevasker CAPPWash er en ideel ELISA pladevasker til mindre projekter.

CAPPRondo Vortex Mixer

Vortex mikser med høj ydeevne og kapacitet

Den nye CAPPRondo Vortex mixer er uundværlig til den daglige bearbejdning i laboratoriet. Kompakt mixer med meget høj ydeevne, en kapacitet på 1 kg og justerbar hastighed fra 300 til 3.000 rpm.

Vil du gerne holdes opdateret?

Vil du gerne holdes informeret om nye produkter, der kan være med til at gøre arbejdsdagen lettere og mere komfortabel?
Så skulle du tilmelde dig vores vores nyhedsbrev!

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.