NYHEDER

Nyheder om produkter og andet spændende fra DACOS

CAPPRondo Universal Centrifuge

Lancering af CAPP's nye universale centrifuge

Vi lancerer det nye apparatur CAPPRondo Universal Centrifuge. Efter megen research og feedback fra laboratorier om egenskaber og deres forventninger, har vi nu udviklet det perfekte produkt til dig!

CAPPMini inkubator

Ny Mini-inkubator fylder meget lidt på bordet

Med CAPPRondo Mini-inkubator kan du nu opbevare dine prøver direkte på arbejdsbordet og let regulere temperaturen på dine prøver under arbejdet. Temperatur fra -15° til +60° C.

CAPPRondo Vortex Mixer

Vortex mikser med høj ydeevne og kapacitet

Den nye CAPPRondo Vortex mixer er uundværlig til den daglige bearbejdning. Den har en utrolig høj ydeevne med en kapacitet på 1 kg og justerbar hastighed fra 300 til 3.000 rpm.

NY magnetisk omrører med varmeplade til 10 liter

Nu kan vi lancere den nye CAPPRondo Magnetic Hotplate Stirrer med en kapacitet på 10 liter. Omrøren har en kraftig og stabil motor, der leverer konstant hastighed selv under forskellige belastningsforhold.

CAPPWash Mikropladevasker

Spar tid med den nye CAPPWash pladevasker

Let arbejdsgangen og spare tid! Nu kan mikroplader og strips rengøres nemt og hurtigt direkte på arbejdsbordet. Den nye Mikropladevasker CAPPWash er en ideel ELISA pladevasker til mindre projekter.

Vil du gerne holdes opdateret?

Vil du gerne holdes informeret om nye produkter, der kan være med til at gøre arbejdsdagen lettere og mere komfortabel?
Så skal du måske overveje at tilmelde dig vores vores nyhedsbrev!

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.