OM CAPP

Sådan startede det

CAPP er producent af laboratorieudstyr og apparaturer til professionelle laboratorier. CAPP er kendt for at levere produkter af høj kvalitet over hele verden på grund af deres stærke fokus på at producere innovativt og brugervenligt udstyr til væskehåndtering.

CAPPs historie går tilbage til 1984, hvor grundlæggeren Jørgen Cappelen udviklede den første fuldt autoklaverbare pipette til laboratorieteknikkerne på Syddansk Universitet i Odense. Dette var en milepæl i historien, der kom til at markere begyndelsen på CAPP.

CAPP Enkeltkanalpipetter

CAPPs ekspansion

De innovative og effektive produkter blev hurtigt en succes i mange lande uden for Danmark. I 1990’erne udvidede CAPP sine markeder til også at omfatte Canada, UK og Holland. I 1997 introducerede CAPP sin CAPPAero-produktlinje – en banebrydende pipette med innovativt design og ergonomiske funktioner.

En udvidelse af sortimentet i 2000’erne resulterede i en ekspansion af CAPPs forretning i mere end 80 lande. CAPP ejes i dag af tyske AHN Biotechnologi og har hovedkvarter i Tyskland. Desuden har CAPP salgs- og servicekontorer i USA, Brasilien, Kina og Indien.

Individuelt produceret og testet

Konstruktionen af hver CAPP-pipette har en fælles historie; en fortælling om de hænder, der gav den en form af omhyggeligt udvalgte materialer, om dedikeret pleje og tålmodighed. Hver pipette er individuelt produceret og testet af en meget dygtig håndværker.

CAPPs mission er at fortsætte med at levere et komplet sortiment af væskehåndteringsinstrumenter og laboratorieudstyr med samme robuste design og høje præcisions, der har gjort CAPP til det foretrukne valg i mange laboratorier verden over.

Se mange flere produktfilm

CAPP har produceret en række film om mange af deres produkter.
Se film om produktfærdigheder, service-check på pipetter og meget mere.

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.