OM CAPP

Sådan startede det

CAPP er producent af laboratorieudstyr og apparaturer til professionelle laboratorier. CAPP er kendt for at levere produkter af høj kvalitet over hele verden på grund af deres stærke fokus på at producere innovativt og brugervenligt udstyr til væskehåndtering.

CAPPs historie går tilbage til 1984, hvor grundlæggeren Jørgen Cappelen udviklede den første fuldt autoklaverbare pipette til laboratorieteknikkerne på Syddansk Universitet i Odense. Dette var en milepæl i historien, der kom til at markere begyndelsen på CAPP.

CAPP Enkeltkanalpipetter

CAPPs ekspansion

De innovative og effektive produkter blev hurtigt en succes i mange lande uden for Danmark. I 1990’erne udvidede CAPP sine markeder til også at omfatte Canada, UK og Holland. I 1997 introducerede CAPP sin CAPPAero-produktlinje – en banebrydende pipette med innovativt design og ergonomiske funktioner.

En udvidelse af sortimentet i 2000’erne resulterede i en ekspansion af CAPPs forretning i mere end 80 lande. CAPP ejes i dag af tyske AHN Biotechnologi og har hovedkvarter i Tyskland. Desuden har CAPP og AHN salgs- og servicekontorer i USA, Brasilien, Kina og Indien.

Individuelt produceret og testet

Konstruktionen af hver CAPP pipette har en fælles historie; en fortælling om de hænder, der gav den en form af omhyggeligt udvalgte materialer, om dedikeret pleje og tålmodighed. Hver pipette er individuelt produceret og testet af en meget dygtig håndværker.

CAPPs mission er at fortsætte med at levere et komplet sortiment af væskehåndteringsinstrumenter og laboratorieudstyr med samme robuste design og høje præcision, der har gjort CAPP til det foretrukne valg i mange laboratorier verden over.

Go GREEN with CAPP

Bæredygtig laboratorieproduktion er et så grundlæggende aspekt af produktionstilgangen hos CAPP og AHN Biotechnologie, at det betragtes som en del af deres DNA. Bæredygtig produktion af laboratorieartikler af plast er bragt ind i alle dele af produktionsflowet, og det afspejles i alle CAPP produkter i plast.

Se filmen i boksen til venstre og følg med herunder og se de positive ændringer hos AHN, der gennem årene er implementeret for, at de i dag kan producerer bæredygtige laboratorievarer.

Besparelser giver billigere produkter

AHNs produktionsanlæg er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning. Elektrisk sprøjtestøbning bruger op til 40 % mindre strøm sammenlignet med de ofte brugte ældre hydrauliske maskiner. AHN bruger de nyeste elektriske teknologier til sprøjtestøbning af pipettespidser, det giver en hurtigere produktion og dermed bæredygtige laboratorieforbrugsvarer i meget høj kvalitet.

Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er med til at reducere de faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

CAPP Go Green besparelser - Om CAPP
Recycling - Om CAPP

Alt emballage kan genbruges

AHN er certificeret med ’Green Dot’ eller ‘Der Grüne Punkt’, som er et europæisk system, der genvinder, sorterer og genbruger emballage fra forbrugsvarer.

Som en del af Green Dot-ordningen har man foretaget ændringer, så 100 % af CAPPs produktemballage nu er bæredygtig emballage. Det betyder, at kunderne nemt kan genbruge eller affaldssortere deres emballage til genbrug gennem landsdækkende renovations muligheder.

AHN genbruger også. Alene i 2021 genbrugte AHN 11,3 millioner pipettespidser, som alle blev brugt til at fremstille nye sorte racks.

CAPPs indsats for et bedre miljø

% mindre forbrugt elektricitet
0
% grøn energi brugt til produktion
0
% sparet plast med refill-spidser
0
% sparet plads på fragt af refill-spidser
0
% genbrugsplast brugt til bokse m.m.
0

Se mange flere produktfilm

CAPP har produceret en række film om mange af deres produkter.
Se film om produktfærdigheder, service-check på pipetter og meget mere.
Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre