OM DACOS

Laboratorieartikler og apparaturer til professionelle

Om DACOS

DACOS A/S er en moderne innovativ virksomhed med erfaring i salg  af laboratorieudstyr til professionelle laboratorier, hospitaler, forskningsinstitutioner, universiteter samt medicinal-, pharma- og fødevareindustrien.

DACOS, der er en dansk virksomhed grundlagt i 1997, har kontor og varelager i Hvidovre. I dag er DACOS grossist med et bredt sortiment af laboratorieudstyr fra en lang række kendte kvalitetsbrands.

Om DACOS - messe
Kendte-brands - Om DACOS

Produkter fra kendte brands

DACOS forhandler en bred vifte af produkter, der anvendes  inden for celledyrkning, mikrobiologi, molekylærbiologi, immunologi, patologi, biokemi, kemi samt hygiejne- og fødevarekontrol.

Vi forhandler og lagerfører et bredt sortiment af laboratorieudstyr fra en lang række kendte kvalitetsbrands.
Vi har et mangeårigt samarbejde med flere af vores leverandører, ligesom der løbende kommer nye til. Flere af vores leverandører er specialiseret inden for specifikke produkter, og flere er blandt verdens førende på deres område.  På den måde sikrer vi altid at kunne levere meget høj kvalitet. Få mere info om DACOS leveradører!

Omtanke for miljøet

DACOS samarbejder med internationale certificerede producenter, der har omtanke for miljø og fokus på energibesparende produktion.

Hos DACOS har vi også en miljørigtig dagsorden omkring vores sortiment med flere bæredygtige initiativer. Vi er opmærksom på korrekt bortskaffelse af affald og produkter, ligesom vi med vores CAPP ecotrade® pipetteprogram tilbyder vores kunder hjælp til at bortskaffe deres gamle pipetter, når de køber nye.

DACOS genanvender papkasser til forsendelse og bruger kun miljømærket papir. Læs mere om DACOS og Miljø & Bæredygtighed!

MAXXLINE kasse - Om DACOS
Om DACOS - arbejdspladsen

Godt arbejdsmiljø

Vore medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor lægger vi stor vægt på et godt arbejdsmiljø, som vi alle er med til at tage ansvar for.

Hos DACOS gør vi alle vores bedste for at skabe rammerne for god trivsel. Det gør vi ved at være nærværende, respektere hinandens holdninger, bevare en sund og anstændig omgangstone. Samtidig lægger vi vægt på at være ansvarsbevidste og sammen stille fælles krav til hverdagen. Dermed er vi alle med til at opnå egen arbejdsglæde og trivsel.

Glade og tilfredse kunder

DACOS har et stort varelager, der gør, at vi næsten altid kan levere lige det, du står og mangler. Vi gør alt for at give vores kunder en god betjening og hurtig levering fra dag til dag – og altid til tiden.

I vores kundeservice har vi specialister med mange års brancheerfaring, der altid er klar til at hjælpe dig med den bedste service og sørg for, at du får de rigtige produkter.

Vi er altid klar til at hjælpe dig! Skulle du have spørgsmål eller en speciel forespørgsel? Ring gerne til os, vi er glade for at kunne hjælpe. Hos DACOS samler vi nemlig på glade og tilfredse kunder.

Gimmicks - Om DACOS

Produkter- og produktudvikling

Vi tager aktiv del i produktudviklingen og lytter til vores kunders behov for at kunne optimere vores sortiment og tilbyde de bedste produkter til laboratoriet på markedet.

Gennem innovation og udvikling arbejder vi også på at gøre hverdagen på laboratoriet lettere. Dermed fokuserer vi på at forbedre laboranternes arbejdsgange både med fokus på ergonomi og på lettere og mere effektive arbejdsgangene.

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre