OM NEST

Dedikeret til forskning og udviklling

Sådan startede det

Wuxi NEST Biotechnology blev grundlagt i 2009 og er en verdensomspændende producent af laboratorieprodukter i plast. State-of-the-art produktionsudstyr og årtiers erfaring med plastsprøjtestøbning giver NEST mulighed for at opretholde den højeste kvalitet og præcision, der forventes af de hospitaler, forskningsinstitutioner samt industrielle og kliniske laboratorier.

I 2013 åbnede NEST salgskontor og lager i New Jersey for bedre at kunne servicere oversøiske markeder.  Siden da har NEST etableret salgskontorer i New Jersey, Holland, UAE og Japan. I 2022 åbnede NEST et nyt 4.460 m2 stort lager i Phoenix, Arizona.

Afspil video om NEST Biotechnology
NEST production - Om NEST

Komplet produktionslinje

NEST har en komplet produktionslinje for plastikforbrugsvarer, hvor alle procedurer fra fremstilling af forme, sprøjtestøbning til
sterilisering, udføres effektivt på NEST’s egne produktionsfaciliteter.

Med præcisionsforme, råmateriale af høj kvalitet og avanceret udstyr er NEST i stand til fremstille produkter og udføre kvalitetstest under strenge og omfattende regler. Det sikrer, at NEST’s produkter lever op til de højeste kvalitets- og præstationsstandarder, der forventes af hospitaler, forskningsinstitutioner og industrielle, kliniske laboratorier.

Effektiv og sikker sterilisering

NEST’s produkter er steriliseret ved elektronisk bestråling, der sikrer den bedste sterilisering af produkter. Rhodotron TT200 elektronacceleratoren, hvis steriliseringsproces er blevet certificeret af ISO 11137 kvalitetssystemet, blev erhvervet fra en af ​​verdens førende virksomheder inden for E-Beam-sterilisering i Belgien.

Sammenlignet med sterilisering med kobolt 60 eller ethylen
oxidsterilisering, er sterilisering ved elektronisk bestråling mere effektiv og mere sikkert. Samtidig kræver det mindre tid og giver ikke
kemisk restaffald.

NEST sterilisering - Om NEST

NEST tilbyder produkter af meget høj kvalitet

laboratorie produkter i høj kvalitet
0
års erfaring med sterilisering
0
m2 class 100.000 renrum
0
m2 class 10.000 renrum
0
m2 lager i Kina,
USA og Holland
0

Få mere information om NEST og se alle deres produkter!

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre