OM BIOWEST

The Serum Specialist

Førende i Europa

Biowest blev grundlagt i 1987 og er førende i Europa inden for indsamling af dyresera. Biowest leverer det bredeste udvalg af sera og cellekulturmedier på markedet.

Mere end 36 år med fokus på kvalitet, effektivitet og gennemsigtighed har gjort Biowest til leder på det europæisk marked. Kombineret med en fuldt integreret forsyningskæde og etstabilt distributørnetværk over hele verden, har Biowest opnået tillid og anerkendelse fra life science-industrien.

Laboratorie Biowest - Om Biowest

Reducerer brugen af levende dyr

In vitro cellekultur giver mulighed for at reproducere de samme mekanismer som forekommer in vivo og for at teste virkningen af ​​forskellige stoffer i en bestemt cellelinje. Brugen af ​​in vitro cellekultur har været grundlæggende for at reducere den unødvendige brug af levende dyr til forskning, sygdomsdiagnostik og fremstilling af vacciner.

Cellekulturteknikker har også muliggjort udviklingen af ​​medicinske innovationer, som genterapi og stamcelleterapi. En bemærkelsesværdig udvikling er blevet muliggjort takket være
tilgængeligheden og kvaliteten af ​​cellekulturreagenser.

Sporbar fra indsamling til produkt

Biowest tilbyder en bred vifte af serakilder fra flere lande. Biowest styrer produktionen af ​​sera gennem hele processen fra indsamlingssteder rundt om i verden til den endelige forsendelse.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum, gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form.

Biowest er stolt af at have være en nøglespiller på dette felt i mere end 35 år ved at levere et stort udvalg af kvalitetsprodukter.

Produkter Biowest - Om Biowest

Biowest tilbyder produkter af meget høj kvalitet

års erfaring med serum og medier
0
varenumrer
i høj kvalitet
0
flasker på lager globalt
0
ISO-certificeret
i 2006
0
ISO-certificeret
i 2014
0

Få mere information om Biowest og se alle deres produkter!

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre