OM SPL LIFE SCIENCES

Striving for better life

Sådan startede det

SPL Life Sciences blev grundlagt i 1987 og er i dag en førende producent og eksportør af plastlaboratorieartikler i Korea. Lige siden SPL blev etableret, har de været dedikeret til at fremstille laboratorieartikler i plast af høj kvalitet, der overholder de højeste standarder i industrien.

Med et team af entusiastiske fagfolk, der konstant engagerer sig i forskning, udvikling og kvalitetskontrol, er SPL kendt for at producere produkter, der fuldt ud opfylder de internationale regulatoriske krav.

SPL Life Science production factory and E-beam factory
SPL Life Science culture bottle

Stor viden og mange erfaringer

I løbet af de mere end tre årtier i branchen har SPL opnået en enorm mængde viden og erfaringer. Deres højt kvalificerede og erfarne personale stræber deres bedste for at producere produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Forunden den dominerende position på hjemmemarkedet har SPL udmærket sig internationalt og har i dag mange kunder i USA, de fleste lande i Europa og Asien. SPL har hurtigt fået et godt ry internationalt ved hurtigt at udvikle avancerede produkter, der efterspørges inden for life science.

SPL tilbyder produkter af meget høj kvalitet

års erfaring i branchen
0
laboratorie produkter i høj kvalitet
0
sprøjtestøbemaskiner = masseproduktion
0
ISO-certificeret
i 2021
0
ISO-certificeret
i 2022
0

Få mere information om SPL Life Sciences og se alle deres produkter

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside