CAPP ExpellPlus pipettetip enkeltvis pakket sterile

CAPP ExpellPlus pipettetip individuelt pakket er universale, sterile, low retention spidser, der er ideelle til følsomme applikationer, der kræver de strengeste aseptiske betingelser. De bæredygtige pipettespidser er produceret med omtanke for både klima og miljø.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

CAPP ExpellPlus pipettetip enkeltvis pakket sterile er ideelle til følsomme applikationer, der kræver de strengeste aseptiske betingelser. Deres unikke individuelle pakning sikrer sterilitet for hver enkelt pipettering, hvilket maksimerer den exceptionelle ydeevne af de sterile ExpellPlus spidser. For at sikre de højeste renhedsstandarder er de individuelt indpakkede spidser fri for endotoksin, DNA, DNase, RNase og PCR-hæmmer.

Takket være den unikke sammensætning af plastpolymer er den indvendige overflade af spidserne mere hydrofob, hvilket reducerer prøveklæbningen markant. Dette betyder, at de er ideelle til viskøst materiale, da de lave retentionsegenskaber minimerer prøvens binding inde i spidsen, så selv den mindste dråbe kommer med ud. Dermed vil ExpellPlus pipettespidserne markant reducere spildet af dyre reagenser. Samtidig gør det ExpellPlus spidserne ideelle til applikationer, der kræver høj nøjagtighed og reproducerbarhed.

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav. Pipettetips i bulk er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Pipettespidserne er fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen med graduering.

ExpellPlus individuelt indpakkede spidser er sterile, og de fås i tre volumenstørrelser i 10 µl i standard længde samt 200 µl og 1.000 µl i ekstra længde. Batchnummer og udløbsdato er trykt på hver enkelt indpakning.

Specifikationer for CAPP ExpellPlus pipettetip enkeltvis pakket sterile

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Enkeltvis pakket.
  • Sterile.
  • Universale.
  • Low retention.
  • Høj volumennøjagtighed og reproducerbarhed.
  • Batchnummer og udløbsdato på hver enkelt indpakning.
  • Certificeret fri for DNase, Rnase, DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen og PCR-hæmmer.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

Pipettetip enkeltvis pakket

, , , , ,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre