Pipettespidser uden filter

DACOS fører et bredt udvalg af universale pipettespidser uden filter, der passer til stort set alle kendte pipettebrands på markedet. Vores spidser er alle af meget høj kvalitet og kommer hovedsageligt fra de kendte brands Labcon, CAPP og AHN Biotechnologie. Vi har også pipettespidser uden filter til Finn og Gibson pipetter.

Pipettespidserne uden filter fås som sterile eller non-sterile, som low retention og i rack eller i bulk.

Om Labcon

Labcon blev grundlagt i 1959 og har siden 1994 haft fokus på produktion af bæredygtig laboratorieudstyr. Labcon er specialiseret i og blandt verdens førende producenter af pipettespidser, cryorør, centrifugerør, mikrorør, cryobokse og andre former for opbevaring.
I over 60 år har Labcon bragt innovative og bæredygtige produkter til laboratorier over hele verden. Labcon er i dag leverandør af mere end 1.000 forskellige produkter og fremstiller mere end en milliard enheder hvert eneste år, hvoraf Labcon pipettespidser er en af de primære produkter.

Fokus på kvalitet

Hos Labcon er kvalitet det primære fokusområde og gennemsyrer virksomheden fra ende til anden. Labcon arbejder dagligt på at forbedre alle interne processer. Det er denne igangværende proces, der gør at produkter fra Labcon altid garantere en meget høj og ensartet kvalitet. Labcon stræber efter at gøre kundens oplevelse med Labcons produkter unik. Målet er at alle produkter altid skal have den samme høje kvalitet og leve op til kundernes forventninger.

Labcon Eclipse pipettespidser

Labcon Eclipse standard pipettespidser har som standard mange funktioner, der kun er tilgængelige fra andre leverandører som specielle opgraderinger. Alle Eclipse pipettspidser er fremstillet af 100 % ren virgin polypropylen af medicinsk kvalitet. Der findes ikke genbrugsplastik i Labcons pipettespidser. Labcon tester harpiksen for at sikre, at der ikke findes ekstraherbare stoffer. Hvert parti er laboratorietestet og certificeret uden påviselig kontaminering af Rnase, Dnase, DNA/RNA og pyrogen.

Alle harpikser er desuden testet for metalforurening. Certifikater kan downloades hos Labcon efter partinummer.

Fokus på bæredygtighed siden 1994

Hos Labcon har man omfavnet bæredygtig udvikling, som en del af virksomhedskulturen. Labcon har dannet partnerskaber med slutbrugere og kunder, der deler deres vision om bæredygtighed for få en bedre forståelse af, hvordan de kan reducere eller eliminere de negative virkninger af produktion og forbrug. De har også forpligtet sig til at udvikle produkter, der er bæredygtige og samtidig lever op til kundernes høje krav til kvalitet og ydeevne.

Fokus på miljø

De produkter Labcon fremstiller er støbt, samlet og pakket i deres produktionsanlæg i Petaluma. De steriliserer på eget anlæg ca. 500 meter væk, der også huser Labcons lager og distributionscenter. Labcon har fokus på at begrænse deres leverandører til en radius på 200 kilometer omkring Petaluma. Dette hjælper dem med at begrænse deres påvirkning af miljøet.

Om CAPP

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige knowhow til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav.

CAPP tilbyder en bred vifte af pipettespidser af høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier.

CAPPEXPell og CAPPEXPell Plus pipettespidser

CAPPEXPell og CAPPEXPell Plus pipettespidser er pipettespidser i høj kvalitet og fås både med og uden filter. Pipettespidserne med filter bruges primært til at forhindre krydskontaminering på kritiske applikationer, fx inden for molekylærbiologi.

EXPellPlus spidserne er low retention og har unikke egenskaber med lav tilbageholdelse, hvilket reducerer prøvebinding til det minimale og forbedrer dine pipetteringsresultater markant.
Mange af pipettespidser leveres i autoklaverbare racks der er pakket i brugervenlige og pladsbesparende dispenserbokse med 10 stativer (gælder for størstedelen af størrelserne) eller 8 stativer til 1 ml spidserne.

Premium design
• Universale spidser, der er kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet
• Pipettespidserne fås i forskellige længder inden for det samme volumenområde til forskellige applikationer
• Fremstillet i krystalklar virgin PP med markeringer, der giver øget brugervenlighed

Premium portefølje
• Pipettespidserne findes i to varianter. CAPPEXPell, som er standard, og CAPPEXPell Plus, som er low retention. Begge er i premium kvalitet.
• Forskellige design af spidser inden for samme volumenområde, der passer til næsten alle pipetter, der findes på markedet.

Premium fremstilling
• Absolut intet kompromis med kvalitetsparametrene.
• Høj kvalitetssikring for at fjerne risikoen for forurening.
• Certificeret fri for DNase, RNase og DNA/RNA.
• Certificeret pyrogen fri.

Viser alle 11 resultater

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre