,

Labcon Eclipse pipettetip
i rack sterile

Labcon Eclipse Pipettespidser i rack er solide, universale pipettespidser i høj kvalitet. Pipettepidserne er produceret af 100 % virgin polypropylene (PP) i medicinsk kvalitet. Racks er produceret med omtanke for klima og miljø, og Labcon er FDA-certificeret.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Labcon Eclipse pipettetip i rack sterile er solide, universale pipettespidser i høj kvalitet. Eclipse pipettespidser har som standard mange funktioner, der kun er tilgængelige i andre pipettespidser som specielle opgraderinger. Alle Eclipse pipettetip er fremstillet af 100 % ren, virgin polypropylen af medicinsk kvalitet. Der er med andre ord ikke genbrugsplastik i Labcon Eclipse spidser. Inden produktion testes harpiksen for at sikre, at der ikke findes ekstraherbare stoffer. Hvert parti er laboratorietestet og certificeret uden påviselig RNase, DNase, Adenosine Tri-phosphat og Endotoxin (pyrogen) kontaminering. Alle Labcons pipettespidser er testet for metalforurening. Certifikater kan fås på hvert partinummer for alle pipettespidser.

Pipettespidserne er meget lette at montere og afmontere, kræver næsten ingen kræfter. Spidserne i 200 µL er med tydelige gradueringer. Når pipettespidserne er brugt, så er det nemt, hurtigt, miljøvenligt og omkostningsbesparende at genopfylde dine tomme racks med det smarte refill system fra Labcon.

Eclipse racks er alle pakket i Labcons varemærkebeskyttede Teal eller Purple rack. Disse racks er fremstillet af polypropylen og kan autoklaveres gentagne gange. De har robuste låsehængsler, der ikke falder fra hinanden. Snaplåsen er speciel designet, så den ikke fanger eller hænger fast i handskerne.

Med Labcons refill system opnås besparelser på flere områder. Omkostninger til forsendelse reduceres markant samtidig med at genopfyldningssystemet fra Labcon også reducere forbruget af plast, da hver rack kan genbruges igen og igen. Pipettetip i refill systemet kræver desuden meget mindre opbevaringsplads.

Fordele Labcon Eclipse pipettetip i rack sterile

  • Produceret af 100 % virgin polypropylene (PP) i medicinsk kvalitet.
  • Universale.
  • Passer til de fleste kendte pipettebrands, så som Biohit, Brand, Eppendorf, Finn og Gilson.
  • Certificeret fri for RNase, Dnase og DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen, ATP, tungmetaller og protease.
  • Sterile i henhold til Sterility Assurance Level (SAL) 10-6.
  • Autoklaverbare og genopfyldelige racks.
  • Spidserne i 200 µL er med gradueringer (1093-965-008).
  • CE-mærket.
  • Produceret i henhold til Labcons Earth Friendly® model med fokus på bæredygtig produktion.

Et miljøvenligt produkt

Labcon’s racks er alle produceret med omtanke for et bedre miljø. Produkterne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter.

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige og bæredygtige produktion!

 

Labcon Eclipse spidser

, , , , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.