Pipettespidser

Labcon Eclipse pipettespidser

Labcon Eclipse standard pipettespidser har som standard mange funktioner, der kun er tilgængelige fra andre leverandører som specielle opgraderinger. Alle Eclipse pipettspidser er fremstillet af 100 % ren, jomfruelig polypropylen af medicinsk kvalitet. Der findes ikke genbrugsplastik i Labcons pipettespidser. Labcon tester harpiksen for at sikre, at der ikke findes ekstraherbare stoffer. Hvert parti er laboratorietestet og certificeret uden påviselig kontaminering af Rnase, Dnase, adenosintri-fosfat og pyrogen.

Alle harpikser er desuden testet for metalforurening. Certifikater kan downloades hos Labcon efter partinummer.

Labcon Eclipse refill system pipettespidser

Alle Labcon Eclipse pipettespidser som refill system er pakket i varemærkebeskyttede Teal eller Purple emballage. Disse stativer er lavet af polypropylen og autoklaveres gentagne gange. Stativerne har robuste låsehængsler og en speciel snaplås designet, så den ikke hænger fast i dine handsker.

Pipettespidser fra CAPP

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige knowhow til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav.

CAPP tilbyder en bred vifte af pipettespidser af høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier.

CAPPEXPell og CAPPEXPell Plus pipettespidser er pipettespidser i høj kvalitet og fås både med og uden filter. Pipettespidserne med filter bruges primært til at forhindre krydskontaminering på kritiske applikationer, fx inden for molekylærbiologi.

EXPellPlus spidserne er low retention og har unikke egenskaber med lav tilbageholdelse, hvilket reducerer prøvebinding til det minimale og forbedrer dine pipetteringsresultater markant.
Mange af pipettespidser leveres i autoklaverbare racks der er pakket i brugervenlige og pladsbesparende dispenserbokse med 10 stativer (gælder for størstedelen af størrelserne) eller 8 stativer til 1 ml spidserne.

Premium design
• Universale spidser, der er kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet
• Pipettespidserne fås i forskellige længder inden for det samme volumenområde til forskellige applikationer
• Fremstillet i krystalklar virgin PP med markeringer, der giver øget brugervenlighed

Premium filter
• Kontrolleret porestørrelse.
• Ingen brug af tilsætningsstoffer.

Premium portefølje
• Pipettespidserne findes i to varianter. CAPPEXPell, som er standard, og CAPPEXPell Plus, som er low retention. Begge er i premium kvalitet.
• Forskellige design af spidser inden for samme volumenområde, der passer til næsten alle pipetter, der findes på markedet.

Premium fremstilling
• Absolut intet kompromis med kvalitetsparametrene.
• Høj kvalitetssikring for at fjerne risikoen for forurening.
• Certificeret fri for DNase, RNase og DNA/RNA.
• Certificeret pyrogen fri.

Viser alle 17 resultater

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.