,

Labcon ZAP Aerosol
filtertip sterile

Labcon ZAP Aerosol pipettespidser med filter giver fuldstændig beskyttelse mod overførsel af prøver. Med patenteret filter i polyethylen med høj molekylvægt. Pipettespidserne er ACT-mærket og Labcon er FDA-certificeret.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Labcon ZAP Aerosol filtertip sterile med filter er universale, sterile pipettespidser fra Labcon af højeste kvalitet, der passer til de mest populære pipetter. Pipettespidserne er med filter, hvilket sikrer mod krydskontaminering i alle væskehåndteringsapplikationer.

ZAP Aerosol filtertips har en højere standard end almindelige pipettespidser med filter. Aerosol pipettespidser giver fuldstændig beskyttelse mod overførsel af prøver, der inkluderer et patenteret filter, der er lavet af polyethylen med høj molekylvægt. Filtrene gør det muligt for pipetten at suge ved at udlufte gennem en tæt svampelignende transportvej. Porerne i denne vej har en gennemsnitlig størrelse på 10 µm, så selv radionukleotider fanges, inden de når selve pipetten.

Alle ZAP™ pipettespidser racks er pakket i vores varemærkebeskyttede Teal eller Purple rack. Disse racks er lavet af polypropylen og kan autoklaveres gentagne gange. De har robuste låsehængsler, der ikke adskiller sig, som det ofte ses ved lavere kvaliteter, og en speciel snaplås designet, så den ikke river hul i handsker.

Specifikationer for Labcon ZAP Aerosol filtertip sterile

  • Produceret af 100 % virgin polypropylen (PP) i medicinsk kvalitet.
  • Universale med filter.
  • Passer til de fleste kendte pipettebrands, så som Biohit, Brand, Eppendorf, Finn og Gilson.
  • Sterile i henhold til Sterility Assurance Level (SAL) 10-6.
  • Med patenteret endotoksinfrit filter, der er indsat via robot.
  • Certificeret fri for RNase, Dnase og DNA.
  • Certificeret fri for pyrogen, endotoksin, ATP og protease.
  • Autoklaverbar racks.
  • Genopfyldelige racks.
  • Produceret i henhold til Labcons Earth Friendly® program med fokus på grøn produktion.

ZAP Aerosol pipettespidser pipettespidser er udviklet på Labcon’s eget interne laboratorium og testet i eksterne professionelle laboratorier, hvor spidserne er testet til brug for de fleste almindelige opgaver.

Alle sterile produkter fra Labcon er pakket i medicinsk emballage og strålesteriliseres efter en valideret ISO 11137-metode til et sterilitetssikringsniveau på 10-6. Valideret sterilisering ISO 11137 gør pipettespidserne ideelle til brug i forsknings- og medicinske laboratorier.

Et miljøvenligt og ACT-mærket produkt

Labcon ZAP Aerosol filtertip er ACT-mærket og produceret med omtanke for et bedre miljø. Pipettespidserne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Labcon har mere end 100 ACT-mærkede produkter, der validerer Labcons indsats for et bedre miljø. ACT-mærket gør det meget gennemskueligt, at se hvor bæredygtigt produktet er, vurderet ud fra miljøpåvirkning fra produktion, energiforbrug, emballering og levedygtighed.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter, der er ACT-mærkede.

Klik for mere info om ACT-mærket!

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Labcon Aerosol spidser

, , , , , ,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre