,

Labcon ZAP Slik filtertip
low retention sterile

Labcons ZAP Slik spidser er low retention, der gør dem ideelle til viskøst materiale, da den optimerede inderside gør at selv den mindste dråbe kommer med. Pipettespidserne er ACT-mærket og Labcon er FDA-certificeret.
Se yderligere specifikationer længere nede på siden.

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Labcon ZAP Slik filtertip low retention sterile er universale, sterile pipettespidser af højeste kvalitet. Pipettespidserne er med filter, hvilket sikrer mod krydskontaminering i alle væskehåndteringsapplikationer. ZAP Slik spidser er low retention, der gør dem ideelle til viskøse væsker, da den optimerede inderside øger udskillelsen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe kommer med. Dermed vil filtertips fra Labcon markant reducere spildet af dyre reagenser. Spidserne er testet til at have 10 gange mindre væskeretention end andre standard spidser.

Alle ZAP™ pipettespidser racks er pakket i Labcons varemærkebeskyttede Teal eller Purple rack. Disse racks er lavet af polypropylen og kan autoklaveres gentagne gange. De har robuste låsehængsler, der ikke skiller ad, som det ofte ses ved lavere kvaliteter, og de er med en specieldesignet snaplås, som ikke river hul i dine handsker.

Labcon ZAP Slik pipettespidser er universale, sterile og med filter.

Fordele Labcon ZAP Slik filtertip low retention sterile

 • Produceret af 100 % virgin polypropylene (PP) i medicinsk kvalitet.
 • Low retention.
 • Universale.
 • Med filter.
 • Passer til de fleste kendte pipettebrands, så som Biohit, Brand, Eppendorf, Finn og Gilson.
 • Certificeret fri for RNase, Dnase og DNA/RNA.
 • Certificeret fri for pyrogen, ATP, tungmetaller og protease.
 • Sterile i henhold til Sterility Assurance Level (SAL) 10-6.
 • Autoklaverbar racks.
 • Genopfyldelige racks.
 • CE-mærket.
 • Produceret i henhold til Labcons Earth Friendly® model med fokus på grøn produktion.

ZAP Slik spidser er udviklet på Labcon’s eget interne laboratorium og testet i eksterne professionelle laboratorier, hvor spidserne er testet til brug for de fleste almindelige opgaver.

Alle sterile produkter fra Labcon er pakket i medicinsk emballage og strålesteriliseres efter en valideret ISO 11137-metode til et sterilitetssikringsniveau på 10-6. Valideret sterilisering ISO 11137 gør pipettespidserne ideelle til brug i forsknings- og medicinske laboratorier.

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Et miljøvenligt og ACT-mærket produkt

Labcon ZAP Slik filtertip er ACT-mærket og produceret med omtanke for et bedre miljø. Pipettespidserne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Labcon har mere end 100 ACT-mærkede produkter, der validerer Labcons indsats for et bedre miljø. ACT-mærket gør det meget gennemskueligt, at se hvor bæredygtigt produktet er, vurderet ud fra miljøpåvirkning fra produktion, energiforbrug, emballering og levedygtighed.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter, der er ACT-mærkede.

Klik for mere info om ACT-mærket!

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

 

Labcon ZAP Slik LR m/filter

10µL, 12×96 stk. i rack, 10µL, 10×96 stk. i rack, extended, 10µL, 10×96 stk. i rack, ekstra extended, 20µL, 10×96 stk. i rack, 100µL, 10×96 stk. i rack, 200µL, 10×96 stk. i rack, 300µL, 10×96 stk. i rack, 1.000µL, 6×96 stk. i rack, 1.000µL, wide bore, 6×96 stk. i rack, 1.000µL, wide bore, 8x6x96 stk. i rack

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre