,

CAPP Expell
Pipettetip uden filter

CAPP Expell pipettespidser uden filter er universale pipettespidser af høj kvalitet. De bæredygtige pipettespidser er produceret med omtanke for både klima og miljø.

Udvalget på denne side er med pipettespidser i racks.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

CAPP Expell pipettetip uden filter er universale pipettespidser af høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier.

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav.
CAPP Expell Pipettetips uden filter er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Pipettespidserne er fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen med graduering, og for at understøtte en bredere vifte af applikationer er CAPP pipettespidser tilgængelige i forskellige længder inden for samme volumen. Spidserne er certificeret fri for DNase, RNase, DNA/RNA og pyrogen.

Fordele ved CAPP Expell Pipettetip

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Universale.
  • Uden filter.
  • Certificeret fri for DNase og Rnase.
  • Certificeret fri for DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Leveres i rack, reload, bulk eller individuelt pakket.
  • Et bæredygtigt produkt.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

CAPP Expell pipettetip

10μl, 10×96 stk. i rack, 10μl XL, 10×96 stk. i rack, 10/20μl XL, ekstra narrow, 10×96 stk. i rack, 200μl, 10×96 stk. i rack, 300μl, 10×96 stk. i rack, 1.000μl, 8×96 stk. i rack, 1000µl, AHN myTip, 8×96 stk. i rack, 1.250μl XL, 8×96 stk. i rack

Du kunne også være interesseret i...