,

CAPP Expell
Filtertip sterile

CAPP Expell pipettespidser med filter er sterile universale pipettespidser af høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier. Pipettespidserne er produceret med omtanke for både klima og miljø. CAPP Expell pipettespidserne på denne side er alle i racks.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

CAPP Expell Filtertip med filter er universale sterile pipettespidser i høj kvalitet. Pipettespidserne er med filter, hvilket sikrer mod krydskontaminering i alle væskehåndteringsapplikationer. Pipettespidser med filter bruges primært til at forhindre krydskontaminering på kritiske applikationer, fx inden for molekylærbiologi.

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav. Filtertipsene er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. For at understøtte en bredere vifte af applikationer er spidserne fra CAPP tilgængelige i forskellige længder inden for samme volumenområde. Pipettespidser er fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen med graduering, og for at understøtte en bredere vifte af applikationer er CAPP pipettespidser tilgængelige i forskellige længder inden for samme volumen.

CAPP Expell filtertips kommer i autoklaverbare racks, der er pakket i brugervenlige og pladsbesparende racks. Hver kasse indeholder 8 eller 10 racks alt efter spidsens volumen. Alle spidser i racks er certificeret fri for RNase, DNase og pyrogen.

Spidserne fås som filter- og ikke-filterspidser, i sterile og ikke-sterile versioner eller som refill-system.

Fordele CAPP Expell filtertip sterile

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Universale.
  • Med filter.
  • Sterile.
  • Certificeret fri for DNase, Rnase.
  • Certificeret fri for DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Leveres i rack, reload, bulk eller individuelt pakket.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

CAPP Expell Steril m/filter

10μl, 10×96 stk. i rack, 10μl XL, 10×96 stk. i rack, 10μl XL, ekstra narrow, 10×96 stk. i rack, 10µl XL (20µl), AHN myTip, 10 x 96 Stk. i rack, 20μl, 10×96 stk. i rack, 100μl, 10×96 stk. i rack, 200μl, 10×96 stk. i rack, 1.000μl, 8×96 stk. i rack, 1.250μl XL, 8×96 stk. i rack