,

CAPP Expell racks
til genopfyldning

CAPP Expell Racks er tomme racks til brug for genopfyldning af pipettespidser. Ved at genbruge æskerne til pipettespidser spares årligt store mængder plast, da hver enkel rack kan genbruges flere gange. De bæredygtige pipettespidser er produceret med omtanke for både klima og miljø.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

CAPP Expell Racks er tomme racks til brug for genopfyldning af pipettespidser. Ved at genbruge æskerne til pipettespidser spares årligt store mængder plast, da hver enkel rack kan genbruges flere gange.

Systemet er ekstremt nemt at bruge: tag tårndækslet af reload systemet og tag indsatspladen med spidser. Placer pladen i det tomme rack. Racken er nu blevet genopfyldt med 96 spidser.

Til racks fra CAPP Expell fås pipettespidser som realod i 10 µL standard og forlænget længde såvel som i 200 µL og 1000-1250 µL.

Tænk på i miljøet! Stop overforbruget af plast med racks til genopfyldning!
Brug CAPP Expell Reload System og fyld dine tomme racks med pipettespidser.

Specifikationer for CAPP Expell racks til genopfyldning

  • 100 % genanvendelig.
  • Racks i høj kvalitet.
  • Kan genbruges mange gange.
  • Pakket i miljøvenlig emballage.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

CAPP Expell Racks

Rack til 10μl reloadspidser, 10 stk., Rack til 10/20μl XL narrow reloadspidser, 10 stk., Rack til 200/300μl reloadspidser, 10 stk., Rack til 1.000μl (1.250μl) reloadspidser, 8 stk.

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside