, ,

Labcon Eclipse Refill
system u/filter

Labcon Eclipse Refill System uden filter gør det nemt at fylde tomme racks med universale pipettespidser. Det smarte refill system er simpelt, hurtigt, miljøvenligt og kræver minimal opbevaringsplads. Pipettespidserne er ACT-mærket og Labcon er FDA-certificeret.

Se specifikationer og video længere nede på siden!

Labcon Eclipse Refill system u/filter gør det nemt at genopfylde tomme racks med pipettespidser. Eclipse serien fra Labcon er solide, universale pipettespidser i høj kvalitet. Det smarte refill system er simpelt, hurtigt og i særdeleshed miljøvenligt, og kræver minimal opbevaringsplads.
Med Labcons refill system opnås besparelser på flere områder. Omkostninger til forsendelse reduceres markant samtidig med at genopfyldningssystemet fra Labcon også reducere forbruget af plast, da hver rack kan genbruges igen og igen.

Labcon Eclipse pipettespidser

Eclipse pipettespidser har som standard mange funktioner, der kun er tilgængelige i andre pipettespidser som specielle opgraderinger. Alle Eclipse pipettespidser er fremstillet af 100 % ren, virgin polypropylen af ​​medicinsk kvalitet. Der er med andre ord ikke genbrugsplastik i Labcon Eclipse spidser. Inden produktion testes harpiksen for at sikre, at der ikke findes ekstraherbare stoffer. Hvert parti er laboratorietestet og certificeret uden påviselig RNase, DNase, Adenosine Tri-phosphat og Endotoxin (pyrogen) kontaminering.

Pipettespidserne er meget lette at montere og afmontere, kræver næsten ingen kræfter. Spidserne i 200 ul er med tydelige gradueringer. Når pipettespidserne er brugt, så er det nemt, hurtigt, miljøvenligt og omkostningsbesparende at genopfylde dine tomme racks med det smarte refill system fra Labcon.

Alle Labcons pipettespidser er testet for metalforurening. Certifikater kan fås på hvert partinummer for alle pipettespidser.

Fordele Labcon Eclipse Refill System u/filter

 • Produceret af 100 % virgin polypropylene (PP) i medicinsk kvalitet.
 • Universale.
 • Passer til de fleste kendte pipettebrands, så som Biohit, Brand, Eppendorf, Finn og Gilson.
 • Certificeret fri for RNase, Dnase og DNA/RNA.
 • Certificeret fri for pyrogen, ATP, tungmetaller og protease.
 • Autoklaverbar – både spidser og racks kan autoklaveres.
 • CE-mærket.
 • Produceret i henhold til Labcons Earth Friendly® model med fokus på grøn produktion.

Spar plast med miljøvenlige pipettespidser

 • Fremstillet med 93 % vedvarende energi.
 • Fremstillet af plast, der kan genbruges.
 • Pakket i 100 % genanvendeligt materiale.
 • Print af plantebaseret blæk.
 • Refill spidser minimere forbruget af plast.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

Se video om Labcon Eclipse Refill System

Klik for yderligere information samt hvilke pipettebrands pipetterne er kompatible med!

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Et miljøvenligt og ACT-mærket produkt

Labcon Eclipse UNO Refill ZAP Aerosol pipettespidser er ACT-mærket og produceret med omtanke for et bedre miljø. Pipettespidserne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Labcon har mere end 100 ACT-mærkede produkter, der validerer Labcons indsats for et bedre miljø. ACT-mærket gør det meget gennemskueligt, at se hvor bæredygtigt produktet er, vurderet ud fra miljøpåvirkning fra produktion, energiforbrug, emballering og levedygtighed.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter, der er ACT-mærkede.

Klik for mere info om ACT-mærket!

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Du kunne også være interesseret i...

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside