Pipettespidser refill

DACOS fører et bredt udvalg af universale pipettespidser som refill, der passer til stort set alle kendte pipettebrands på markedet. Vores spidser som refill er alle af meget høj kvalitet og kommer fra de kendte brands Labcon og CAPP.

Pipettespidser refill er alle non-sterile.

 

Om Labcon

Labcon blev grundlagt i 1959 og har siden 1994 haft fokus på produktion af bæredygtig laboratorieudstyr. Labcon er specialiseret i og blandt verdens førende producenter af pipettespidser, cryorør, centrifugerør, mikrorør, cryobokse og andre former for opbevaring.
I over 60 år har Labcon bragt innovative og bæredygtige produkter til laboratorier over hele verden. Labcon er i dag leverandør af mere end 1.000 forskellige produkter og fremstiller mere end en milliard enheder hvert eneste år, hvoraf Labcon pipettespidser er en af de primære produkter.

Fokus på kvalitet

Hos Labcon er kvalitet det primære fokusområde og gennemsyrer virksomheden fra ende til anden. Labcon arbejder dagligt på at forbedre alle interne processer. Det er denne igangværende proces, der gør at produkter fra Labcon altid garantere en meget høj og ensartet kvalitet. Labcon stræber efter at gøre kundens oplevelse med Labcons produkter unik. Målet er at alle produkter altid skal have den samme høje kvalitet og leve op til kundernes forventninger.

Fokus på bæredygtighed siden 1994

Hos Labcon har man omfavnet bæredygtig udvikling, som en del af virksomhedskulturen. Labcon har dannet partnerskaber med slutbrugere og kunder, der deler deres vision om bæredygtighed for få en bedre forståelse af, hvordan de kan reducere eller eliminere de negative virkninger af produktion og forbrug. De har også forpligtet sig til at udvikle produkter, der er bæredygtige og samtidig lever op til kundernes høje krav til kvalitet og ydeevne.

Fokus på miljø

De produkter Labcon fremstiller er støbt, samlet og pakket i deres produktionsanlæg i Petaluma. De steriliserer på eget anlæg ca. 500 meter væk, der også huser Labcons lager og distributionscenter. Labcon har fokus på at begrænse deres leverandører til en radius på 200 kilometer omkring Petaluma. Dette hjælper dem med at begrænse deres påvirkning af miljøet.

Labcon Eclipse standard pipettespidser har som standard mange funktioner, der kun er tilgængelige fra andre leverandører som specielle opgraderinger.

Alle pipettspidser fra Labcon er fremstillet af 100 % ren virgin polypropylen af medicinsk kvalitet. Der findes ikke genbrugsplastik i Labcons pipettespidser. Labcon tester harpiksen for at sikre, at der ikke findes ekstraherbare stoffer. Hvert parti er laboratorietestet og certificeret uden påviselig kontaminering af Rnase, Dnase, DNA/RNA og pyrogen.

Alle harpikser er desuden testet for metalforurening. Certifikater kan downloades hos Labcon efter partinummer.

Labcon Eclipse refill system pipettespidser

Labcon Eclipse Refill System gør det nemt at genopfylde tomme racks med pipettespidser. Eclipse serien fra Labcon er solide, universale pipettespidser i høj kvalitet. Det smarte refill system er simpelt, hurtigt og i særdeleshed miljøvenligt, og kræver minimal opbevaringsplads.

Labcon Eclipse standard pipettespidser har som standard mange funktioner, der kun er tilgængelige fra andre leverandører som specielle opgraderinger. Alle Eclipse pipettspidser er fremstillet af 100 % ren virgin polypropylen af medicinsk kvalitet. Der findes ikke genbrugsplastik i Labcons pipettespidser. Labcon tester harpiksen for at sikre, at der ikke findes ekstraherbare stoffer. Hvert parti er laboratorietestet og certificeret uden påviselig kontaminering af Rnase, Dnase, DNA/RNA og pyrogen.

Alle Labcon Eclipse pipettespidser som refill system er pakket i varemærkebeskyttede Teal eller Purple emballage. Disse stativer er lavet af polypropylen og autoklaveres gentagne gange. Stativerne har robuste låsehængsler og en speciel snaplås designet, så den ikke hænger fast i dine handsker.

 

Om CAPP

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige knowhow til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav.

CAPP tilbyder en bred vifte af pipettespidser af høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier.

CAPPExpell Reload System

CAPPExpell Reload System er pipettespidser til hurtig genopfyldning af racks. Med CAPPExpell Reload har det aldrig været lettere af fylde de tomme racks med pipettespidser. Systemet er ekstremt nemt at bruge: tag tårndækslet af og tag indsatspladen med spidser. Placer pladen i det tomme rack. Racken er nu blevet genopfyldt med 96 spidser.

EXPell Reload giver mulighed for flere besparelser på flere områder. Forsendelsesomkostningerne er reduceret markant, da de er pakket kompakt og fylder 75 % mindre sammenlignet med almindelige spidser i rack eller poser.

CAPP EXPell reload system reducerer også forbruget af plast, da hver rack kan genbruges mange gange. Bortset fra indsatspladerne med spidser er der ingen yderligere plastkomponenter i EXPell Reload – kun emballagen, som er i genbrugskarton.

Pipettespidser som realod er tilgængeligt for 10 µL standard og forlænget længde såvel som til 200 µL og 1.000-1250 µL spidser. Afhængig af spidsernes volumen består den af tårne med 5, 8 eller 10 indsatser, der indeholder 96 spidser i hver.

Viser alle 5 resultater

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre