,

Labcon Eclipse Racks
til genopfyldning

Labcon Eclipse Racks til genopfyldning er tomme racks til brug for genopfyldning af pipettespidser. Ved at genbruge æskerne til pipettespidser spares årligt store mængder plast. Labcon racks er produceret med omtanke for miljøet, og Labcon er FDA-certificeret.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

Labcon Eclipse Racks til genopfyldning er tomme racks til brug for genopfyldning af pipettespidser. Ved at genbruge æskerne til pipettespidser spares årligt store mængder plast, da hver enkel rack kan genbruges flere gange.
Systemet er ekstremt nemt at bruge: tag tårndækslet af Labcon Eclipse Refill System og tag indsatspladen med spidser. Placer pladen i det tomme rack. Racken er nu blevet genopfyldt med 96 spidser.

Alle Labcon Eclipse spidser i racks er pakket i Labcons varemærkebeskyttede Teal eller Purple rack. Disse racks er lavet af polypropylen og kan autoklaveres gentagne gange. Racksne har robuste hængsler, der sikrer at låget ikke falder af, og en specialdesignet snaplås, der ikke fanger dine handsker.

Til genopfyldning af racks fra Labcon fås pipettespidser som reload i 10 µL standard, 10 µL ekstra længde, 200 µL og i 1250 µL.

Fordele Labcon Eclipse Racks til genopfyldning

  • 100 % genanvendelige.
  • Racks i høj kvalitet.
  • Kan genbruges mange gange.
  • Kan autoklaveres.
  • Pakket i miljøvenlig emballage.

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Et miljøvenligt produkt

Labcon racks er alle produceret med omtanke for et bedre miljø. Produkterne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter.

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres miljøvenlige produktion.

 

Labcon Eclipse Racks

Rack til 10µL, 10µL XL eller 200µL refillspidser, 10 stk., Rack til 10-250 µL refilspidser, lilla, 10 stk., Rack til 1.250µL refillspidser, 6 stk.

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre