,

CAPP ExpellPlus pipettetip
low retention sterile

CAPP EXPellPlus low retention pipettetip er  i meget høj kvalitet, universale, sterile og uden filter. De bæredygtige pipettespidser er produceret med omtanke for både klima og miljø.
Se flere specifikationer længere nede på siden!

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

CAPP ExpellPlus pipettetip low retention sterile uden filter er universale pipettespidser i høj kvalitet. ExpellPlus spidser er low retention, der gør dem ideelle til viskøst væsker, da den optimerede inderside øger udskillelsen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe kommer med.

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav. Pipettespidserne er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Pipettetips er fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen med graduering, og for at understøtte en bredere vifte af applikationer er CAPP pipettetips tilgængelige i forskellige længder inden for samme volumen.

CAPPEXPell Plus pipettespidser uden filter bruges primært til at forhindre krydskontaminering på kritiske applikationer, fx inden for molekylærbiologi.

Fordele CAPP ExpellPlus pipettetip low retention sterile

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Low retention.
  • Universale.
  • Uden filter
  • Sterile.
  • Certificeret fri for DNase og Rnase.
  • Certificeret fri for DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Leveres i rack, reload, bulk eller individuelt pakket.
  • Et bæredygtigt produkt.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

CAPP ExpellPlus LR u/filter

10μl, 10×96 stk. i rack, 10μl XL, 10×96 stk. i rack, 10/20μl XL, ekstra narrow, 10×96 stk. i rack, 200μl, 10×96 stk. i rack, 300μl, 10×96 stk. i rack

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside