CAPP ExpellPlus Filtertip
Sterile i PaperBox

CAPP ExpellPlus filtertip sterile i PaperBox er spidser i nye miljøvenlige racks i karton. Når pipettespidserne er brugt kan racks deponeres sammen med andet papir og pap til genbrug. På den måde kan du være med til at reducere affaldsbelastningen på miljøet.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

CAPP ExpellPlus filtertip sterile i PaperBox er low retention spidser i nye miljøvenlige racks i karton. Pipettespidserne i racks fremstillet af genanvendeligt karton er perfekt egnet til CAPP refill-systemet og et godt alternativ til racks i plast. Når pipettespidserne er brugt kan racks deponeres sammen med andet papir og pap til genbrug. På den måde kan du være med til at reducere affaldsbelastningen på miljøet.

Mange laboratorier bruger stadig standard plastikspidsstativer. Det anslås, at der hvert år deponeres fire millioner pund plastikaffald fra racks på gebrugspladser, hvilket bidrager til en stadigt voksende miljøbelastning.

PaperBox pipettespidser i kartonracks er sterile og fri for PCR. Hver PaperBox er pakket enkeltvis i folie for at sikre, at steriliteten opretholdes. Paperbox fungerer bedst i kombination med enkeltkanalspipetter. For multikanalspipetter er den bedste løsning at flytte pipettespidserne fra PaperBox over i en PP-boks.

Pipettespidser i PaperBox er pakket i pladsbesparende, brugervenlige dispensertårne, der optager meget lidt plads. Det gør det muligt at stable fyldte racks og nemt få adgang til dem uden at de optager værdifuld lagerplads. Løsning er meget praktisk på de travle dage, hvor der bruges mange pipettespidser, da der er plads til at have dem lige ved hånden, når der er brug for dem.

ExpellPlus pipettetips er designet til at fungere problemfrit med de fleste af de gængse pipettesystemer fra de største producenter på tværs af industrien. Påsætning af spidser fra CAPP foregår altid let og ubesværet, det vil være den samme oplevelse med pipettespidserne i de miljøvenlige kartonbokse.

Ligesom alle andre produkter fra CAPP er ExpellPlus filtertips i genanvendelige racks fremstillet uden at gå på kompromis med kvaliteten. De er konstrueret til perfektion i vores ISO 9001-certificerede produktionsanlæg. Spidserne er fremstillet af de bedste materialer, og stativerne er lavet af ansvarligt høstede ressourcer. Dette giver dobbelte fordele ved en fantastisk pipetteringsoplevelse og en tryghed ved at vide, at du tager del i at passe på miljøet.

CAPP ExpellPlus filtertips low retention med filter bruges primært til at forhindre krydskontaminering på kritiske applikationer, fx inden for molekylærbiologi.

Specifikationer for CAPP ExpellPlus filtertip sterile i PaperBox

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen.
  • Low retention.
  • Universale.
  • Sterile.
  • Med filter.
  • Certificeret fri for DNase, RNase og DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Leveres i miljøvenlig kartonrack.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

CAPP ExpellPlus i PaperBox

10μl, low retention, 10×96 stk., 10μl XL, low retention, ekstra smal, 10×96 stk., 20μl, low retention, 10×96 stk., 100μl, low retention, 10×96 stk., 200μl, low retention, 10×96 stk., 300μl, low retention, 10×96 stk., 1.000µL, 8×96 stk., 1.250μl XL, 8×96 stk.

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre