, ,

CAPP ExpellPlus 384 Pipettespidser Low Retention

CAPP ExpellPlus 384 pipettespidser Low Retention er sterile pipettespidser af høj kvalitet, som er specielt designet til pipettering med CAPP Aero 384. Fås både med og uden filter. Pipettespidserne er produceret med omtanke for både klima og miljø.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

CAPP ExpellPlus 384 Pipettespidser Low Retention er sterile pipettespidser af høj kvalitet. De er specielt designet til pipettering af 384-brønds PCR-plader med CAPP Aero384.

Low retention pipettespidser er ideelle til viskøst materiale, da den optimerede og ekstremt glatte inderside øger udskillelsen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe kommer med ud. Samtidig reduceres bindingen af DNA, RNA og proteiner til et minimum. Dertil vil du med CAPP ExpellPlus 384 pipettespidserne markant reducere spildet af dyre reagenser.

Pipettespidserne fås også med filter, der effektivt forhindrer krydskontaminering på grund af aerosoldannelse (såsom DNA), og som forhindre overførsel fra toksisk, smitsom, radioaktivt eller andet farligt materiale.

Fordele ved CAPP ExpellPlus 384 Pipettespidser Low Retention

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Low retention.
  • Med eller uden filter.
  • Sterile.
  • Certificeret fri for DNase, Rnase og DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Leveres i rack.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

CAPP ExpellPlus 384

,

Du kunne også være interesseret i...

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside