,

CAPP ExpellPlus filtertip
low retention sterile

CAPP EXPellPlus low retention pipettespidser er ideelle til viskøst materiale, da den optimerede inderside øger udskillelsen af prøvemateriale.  Pipettespidserne er universale, sterile og med filter. Pipettespidserne er produceret med omtanke for både klima og miljø.

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,

CAPP ExpellPlus filtertip low retention er sterile pipettespidser i høj kvalitet. Pipettespidserne er med filter, hvilket sikrer mod krydskontaminering i alle væskeoverførelser. ExpellPlus spidser er low retention, der gør dem ideelle til viskøse væsker, da den optimerede inderside øger tømningen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe kommer ud.

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav. Pipettespidserne er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Filtertips er fremstillet i 100% krystalklar virgin polypropylen med graduering, og for at understøtte en bredere vifte af applikationer er CAPP pipettespidser tilgængelige i forskellige længder inden for samme volumen.

CAPP EXPellPlus filtertips low retention med filter bruges primært til at forhindre krydskontaminering på kritiske applikationer, fx inden for molekylærbiologi.

Fordele CAPP ExpellPlus filtertip low retention sterile

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen.
  • Low retention.
  • Sterile.
  • Med filter.
  • Universale.
  • Certificeret fri for DNase og RNase.
  • Certificeret fri for DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Leveres i rack, reload, bulk eller individuelt pakket.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40%. I produktionen bruges 100% grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59% plast og 65% plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

CAPP ExpellPlus LR m/filter

10µL, 10×96 stk. i rack, 10µL XL, 10×96 stk. i rack, 10/20µL XL, ekstra narrow, 10×96 stk. i rack, 20µL, 10×96 stk. i rack, 100µL, 10×96 stk. i rack, 200µL, 10×96 stk. i rack, 300µL, 10×96 stk. i rack, 1.000µL, 8×96 stk. i rack, 1.250µL XL, 8×96 stk. i rack

Du kunne også være interesseret i...

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside