Nitrilhandsker

Nitrilhandsker er et allergivenligt alternativ til latexhandsken. Nitril har samme egenskab som latex, men er helt fri for det allergene latexproterion. De blå engangshandsker er pudderfri.

Se flere specifikationer og fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Nitrilhandsker er elastiske beskyttelseshandsker, der har en god og behagelig pasform. Nitrilhandsker er et allergivenligt alternativ til latexhandsken, da nitril har samme barriereegenskab som latex, men er helt fri for det allergene latex proterion. Nitrilgummi har en høj modstandskraft, hvilket gør, at handsker af dette materiale er mere holdbare sammenlignet med handsker af naturgummi/latex. Nitrilhandsker er et egnet og populært valg til en række opgaver indenfor rengøring, undersøgelser og laboratoriearbejde, hvor der arbejdes med stærke kemikalier, syrer m.v.

Det syntetiske materiale, som handskerne er fremstillet af, gør at risikoen for allergiske reaktioner er minimale. Dette står igen i kontrast til eksempelvis latexhandsker, hvor det anvendte naturgummi kan give allergi hos visse brugere. Således er nitrilhandskerne en sikker løsning for de fleste.

Handskerne fås fra AAG i størrelserne S, M, L og XL, fra Nine United Care i størrelsen XS samt fra Ulma i størrelserne XS, S, M, L og XL.

Specifikationer for Nitrilhandsker

  • Alle handsker er pudderfri.
  • Fremstillet i syntetisk materiale, mindsker risikoen for allergiske gener.
  • Til engangsbrug.
  • Blå.
  • Fås fra Nine United Care i størrelsen XS.
  • Fås fra AAG i størrelserne S, M, L og XL.
  • Fås fra Ulma i størrelserne XS, S, M, L og XL.
  • Alle handsker er CE-godkendte.
Nitrilhandsker

Str. XS, Nine United, 200 stk., Str. S, AAG, 100 stk., Str. M, AAG, 100 stk., Str. L, AAG, 100 stk., Str. XL, AAG, 100 stk., Str. XS, Ulma, 100 stk., Str. S, Ulma, 100 stk., Str. M, Ulma, 100 stk., Str. L, Ulma, 100 stk., Str. XL, Ulma, 100 stk.

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre