Nitrilhandsker

Nitrilhandsker er et allergivenligt alternativ til latexhandsken. Nitril har samme egenskab som latex, men er helt fri for det allergene latexproterion. De lyseblå engangshandsker er pudderfri og non-sterile.

Se flere specifikationer og fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Nitrilhandsker er elastiske beskyttelseshandsker, der har en god og behagelig pasform. Nitrilgummi har en høj modstandskraft, hvilket gør, at handsker af dette materiale er mere holdbare sammenlignet med handsker af naturgummi/latex. Nitrilhandsker er et egnet og populært valg til en række opgaver indenfor rengøring og laboratoriearbejde, hvor der arbejdes med stærke kemikalier, syrer m.v.

Det syntetiske materiale, som handskerne er fremstillet af, gør at risikoen for allergiske reaktioner er minimale. Dette står igen i kontrast til eksempelvis latexhandsker, hvor det anvendte naturgummi kan give allergi hos visse brugere. Således er nitrilhandskerne en sikker løsning for de fleste.

Handskerne fås fra AAG i størrelserne S, M, L og XL samt fra Ulma i størrelserne XS, S, M, L og XL.

Specifikationer for Nitrilhandsker

  • Non-sterile.
  • Pudderfri.
  • Fremstillet i syntetisk materiale, mindsker risikoen for allergiske gener.
  • Til engangsbrug.
  • Blå.
  • Fås fra AAG i størrelserne S, M, L og XL.
  • Fås fra Ulma i størrelserne XS, S, M, L og XL.

 

Nitrilhandsker

Str. S, AAG, 100 stk., Str. M, AAG, 100 stk., Str. L, AAG, 100 stk., Str. XL, AAG, 100 stk., Str. XS, Ulma, 100 stk., Str. S, Ulma, 100 stk., Str. M, Ulma, 100 stk., Str. L, Ulma, 100 stk., Str. XL, Ulma, 100 stk.

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.