Forbrugsartikler

DACOS forhandler et stort udvalg af forbrugsartikler til laboratoriet. Vi har et stort udvalg af:

  • Bægere & beholdere
  • Centrifugerør & testrør
  • Celledyrkning
  • Pasteur & stangpipetter
  • PCR- & mikrorør
  • PCR-plader & mikroplader
  • Poser & autoklave

Voresforbrugsartikler er alle i høj kvalitet og med forskellige egenskaber alt efter opgaven.

Det daglige arbejde på et laboratorie kræver stor præcision, hvilket også sætter store krav til udstyret. Det er derfor meget vigtigt, at have laboratorieudstyr så som forskellige forbrugsartikler i høj kvalitet. DACOS fører et stort udvalg af forbrugsartikler til professionelle laboratorier. Vi fører vejebåde, urineller, kuvetter og nitrilhandsker fra kendte brands. Desuden fører vi parafilm, gaze swabs, affaldsposer, fryselabels m.m.

Vores forbrugsartikler er alle i høj kvalitet og med forskellige egenskaber alt efter opgaven.

Hos DACOS tager vi aktiv del i produktudviklingen i samarbejde med vores leverandører. Det gør vi for at kunne optimere vores sortiment og tilbyde de bedste produkter på markedet. På den måde arbejde vi også på at gøre hverdagen på laboratoriet lettere. Gennem innovation fokuserer vi på at forbedre laboranternes arbejdsgange både med fokus på ergonomi og på lettere og mere effektive arbejdsgangene.

DACOS forhandler en bred vifte af produkter, der anvendes til brug for forskning og udvikling på laboratorier inden for celledyrkning, mikrobiologi, molekylærbiologi, immunologi, patologi, biokemi, kemi samt hygiejne- og fødevarekontrol.

Viser alle 17 resultater

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.