Parafilm
og dispenser

Parafilm® er en forseglingsfilm der er ideel til forsegling af beholdere i laboratoriet, så som reagensglas, bægerglas, flasker og petriskåle. Filmen fås i 50 mm og 100 mm ruller.

Dispenser til Parafilm® er praktisk til opbevaring og skæring af Parafilm® forseglingsfilm. Dispenseren passer til 2 stk. 50 mm ruller eller 1 stk. 100 mm rulle.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Parafilm og dispenser er ideel til let let forsegling i laboratoriet. Forseglingsfilmen er både vandtæt og fleksibel, hvilket gør filmen ideel til forsegling af diverse beholdere som reagensglas, bægerglas, flasker og petriskåle. Filmen er ikke forbeholdt forsegling, men kan benyttes til lige netop det formål og behov, der skulle forekomme i laboratoriet.

Dispenseren er et praktisk tilbehør og ideel til både opbevaring, skæring og dispensering af Parafilm® forseglingsfilm. Dispenseren står stabilt på skridsikre gummifødder og har to store drejehjul og et jævnt kørende skæreblad, der gør håndteringen let. Dispenseren passer til 2 stk. 50 mm ruller eller 1 stk. 100 mm rulle.

Specifikationer for Parafilm og dispenser

  • Vandtæt og fleksibel forseglingsfilm.
  • Film fås i 50 mm x 75 m og i 100 mm x 38 m.
  • Dispenser passer til en smal rulle film eller to bredde ruller film.
Parafilm og dispenser

Parafilm 50 mm x 75 meter, 1 rulle, Parafilm 100 mm x 38 meter, 1 rulle, Dispenser og skærer til parafilm, 1 stk.

Du kunne også være interesseret i...