,

Kanylespande

Kanylespand til sikker bortskaffelse af farlige og skarpe genstande, så som sprøjter, skalpeller, kanyler og lignende. Spanden er ideel til brug på hospitaler, klinikker, plejeinstitutioner eller til privat brug.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

OBS! Tilbudspriserne gælder kun så længe lager haves.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Kanylespande til sikker bortskaffelse af farlige og skarpe genstande, så som sprøjter, skalpeller, kanyler og lignende. Spanden er ideel til brug på hospitaler, klinikker, plejeinstitutioner eller til privat brug.

Kanylebøtten er fremstillet i polypropylen og fås i fire forskellige størrelser i henholdsvis 0,6 + 2,0 + 4,5 + 7,5 og 22,0 liter. Spanden har et smart låg, der gør, at det ikke er muligt at tilgå de brugte enheder, når de først er deponeret i kanylebøtten.

Når der bruges kanyler, nåle eller skalpeller er det nødvendigt med en kanylespand, hvad enten det er i professionel eller privat regi. Driver man en professionel praksis indenfor fx akupunktur, eller har man diabetes, er det vigtigt at have en kanylespand. For at opnå størst mulig sikkerhed bør kanyler, nåle og lignende skarpe genstande ikke blandes med almindeligt husholdningsaffald. Låget kan lukkes i to positioner – en position, mens kanylespanden er under anvendelse og en anden position, hvor den lukkes permanent, når spanden er fuld og skal destrueres.

Specifikationer for kanylespande

  • Fremstillet i polypropylen.
  • Fås i flere størrelser.
  • Låg kan lukkes i to positioner.

 

Kanylespande

, , , , ,

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside