,

Affaldsbeholder BenchBin™

Affaldsbeholder BenchBin™ er en lille affaldsbeholder, der er ideel til bortskaffelse af mindre genstande, så som pipettespidser, mikrocentrifugerør, handsker og lignende.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Klik og se video med BenchBin!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Affaldsbeholder BenchBin™ er en lille beholder til brugte materialer, som enhver forsker eller laborant kan drage få god nytte af. Kan bruges med autoklavepose til biologisk affald eller uden pose til ikke-farlige materialer.

Den lille affaldsspand er ideel til bortskaffelse af mindre genstande, så som pipettespidser, mikrocentrifugerør, handsker og lignende. Spanden har et kompakt design med mål på kun 178 x 127 x 178 mm og fylder meget lidt på arbejdsbordet. Den er ideel til brug på hospitaler, klinikker, laboratorier m.v.

Fjederlåget på BenchBin affaldsbeholder åbnes let ved et enkelt tryk på låget, og låget lukkes let igen ved blot ved at trykke låget ned. Affaldsbeholder BenchBin™ er let og meget sikker at tømme uden at komme i berøring med indholdet. Den røde top tages nemt af den indvendige bøtte for at tømme indhold ud eller fjerne posen med indhold.

Med affaldsspanden er det nemt at holde godt styr på brugte materialer, og arbejdsbordet holdes opryddeligt og pænt.

Specifikation for affaldsbeholder BenchBin™

  • Let bortskaffelse af spidser, rør, handsker mv.
  • Sikrer bortskaffelse af farligt affald.
  • Fjederlåg gør det nemt at åbne og lukke spanden.
  • Autoklaveposer til spanden måler 22 x 28 cm.
  • Kompakt design, måler kun 178 x 127 x 178 mm.

Klik og se hvor nemt den tømmes!

 

Affaldsbeholder BenchBin

, ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.