,

CAPPSharp
Reagens
Reservoir

CAPPSharp reservoir er engangsreservoir med mange fordele og giver effektive manuelle arbejdsgange. Sikrer hurtigt arbejde med væskeoverførsel, uanset om du arbejder på ELISA, PCR eller en anden passende protokol.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

CAPPSharp reagens reservoir er engangsreservoir med mange fordele, der hjælper til mere effektive manuelle arbejdsgange. CAPPSharp reservoirs sikrer hurtigt arbejde med væskeoverførsel, uanset om du arbejder på ELISA, PCR eller en anden passende protokol.

Fremstillet af CAPPS unikke blanding af virgin polystyren har de effektive reagensreservoirer en høj grad af kemisk stabilitet. Materialesammensætningen giver mulighed for et større interval af reagenskompatibilitet på tværs af forskellige protokoller og lever fuld op til CAPPs høje krav.

Reservoirerne har en vinklet udformning, der maksimerer prøveudtagning under pipettering og samtidig reducerer dødvolumen. Dette mindsker betydeligt spild af dyre reagenser og prøvevolumen. Hver indvendig hældning har også nøjagtige gradueringer, der giver brugeren let overblik over mængden af reagens.

Med hældetuder i alle fire hjørner af reservoiret er det let at tømme overskydende væske. Hver tud er udformet til at reducere spild under væskeudladning.

Det smarte og funktionelle design gør det muligt at stable CAPPSharp reagens reservoir, hvilket sparer plads til opbevaring. Når den er stablet, tjener læben ved basen af hvert reagensreservoir som en fane til let adskillelse.

Specifikationer for CAPPSharp Reagens Reservoir

  • Spar reagens – reservoirets udformning maksimere prøveudtagning og er dermed med til at mindske spild af dyre reagenser.
  • Nøjagtig volumenidentifikation – de indvendige volumengradueringer, giver let overblik over mængden af reagens.
  • Nem adskillelse – læbefoden muliggør en ubesværet adskillelse fra opbevaringsstakken.
  • Gem reagens – de praktiske hældetuder til let udtømning af reagens hjælper med at gemme overskydende reagens.
  • Fri for RNase, DNase, DNA og pyrogen.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

CAPPShape Reagent Reservoir

10 ml, non-sterile, pose med 5×100 stk., 10 ml, sterile, enkeltvis pakket, 50 stk., 25 ml, non-sterile, pose med 5×100 stk., 25 ml, sterile, enkeltvis pakket, 50 stk., 50 ml, non-sterile, pose med 5×100 stk., 50 ml, sterile, enkeltvis pakket, 50 stk.

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre