Tilbehør til pipetter

Pipettering kræver høj nøjagtighed, hvilket også sætter store krav til udstyret. Det er derfor meget vigtigt at have pipetter i høj kvalitet, og dertil følger også tilbehør i høj kvalitet. DACOS fører et stort udvalg i tilbehør, der passer til vores pipetter fra CAPP og AHN. Vi fører et stort udvalg i ekstra volumenknapper, både variable og fixed, holdere til volumenknapper, timer, filtrer, reservoirs. Dertil kommer et stort udvalg af standere, så du kan opbevare dine pipetter på bedste vis.

Vores tilbehør til pipetter er i høj kvalitet ligesom vores pipetter. Vi tilbyder standere, der passer til stort set alle pipetter, både enkeltkanalpipetter, multikanalpipetter, elektroniske pipetter samt til controllere og repeatere. Vores standere passer til alt fra 3 til 6 pipetter, og standeren Combi kan bygges sammen af flere moduler til at passe til lige det antal pipetter, du ønsker plads til.

Hos DACOS tager vi aktiv del i produktudviklingen i samarbejde med AHN for at kunne optimere vores sortiment af tilbehør og tilbyde de bedste produkter på markedet – og ikke mindst for at gøre hverdagen på laboratoriet lettere. Gennem innovation fokuserer vi på at forbedre laboranternes arbejdsgange både med fokus på ergonomi og på lettere og mere effektive arbejdsgange.

Viser alle 18 resultater

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.