Pipettestativ
CAPP Alu
til 6 pipetter

CAPP Alu pipettestativ til 6 pipetter er et meget stabilt pipettestativ i høj kvalitet, der kan bære op til 6 forskellige pipetter – passer dog ikke til CAPPBravo. Stativet passer både til manuelle, elektroniske og mekaniske pipetter fra CAPP.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Log ind eller opret log ind for at se priser og købe hos DACOS!

Varenummer (SKU): C-06 Kategori: Tags: ,

Pipettestativ CAPP Alu til 6 pipetter kombinerer design, kvalitet og enkelhed. Med et pipettestativ fås en optimal og sikker opbevaringsløsning til moderne laboratorier.

Meget stabilt pipettestativ i høj kvalitet, der kan bære op til 6 forskellige pipetter. Stativet passer både til manuelle, elektroniske og mekaniske pipetter fra CAPP.

Pipettestativet er i meget høj kvalitet. Sidedele og stativstøtter er fremstillet af akrylglas, og stængerne er lavet af anodiseret aluminium. Anodisering beskytter aluminiummet og sikrer, at pipettestativrt er mere bestandighed mod korrosion, derfor holder pipettestativet sig pæn længere. Samtidig skaber anodisering et hårdt, slidstærkt lag, der beskytter det underliggende aluminium.

Specifikationer for pipettestativ CAPP Alu til 6 pipetter

  • Passer til 6 pipetter, passer dog ikke til CAPPBravo.
  • Passer både til manuelle, elektroniske og mekaniske pipetter fra CAPP.
  • Fremstillet i anodiseret aluminium og akrylglas.
  • Optimal opbevaring af dine pipetter.

 

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.