Pipettestativ
til 5 pipetter,
alle modeller

CAPP stativ til 5 pipetter kombinerer design, kvalitet og enkelhed. Med en CAPP pipettestander fås en optimal opbevaringsløsning til moderne laboratorier. Stativet er produceret med omtanke for både klima og miljø.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Log ind eller opret log ind for at se priser og købe hos DACOS!

Varenummer (SKU): C-05 Kategori: Tags: ,

Pipettestativ til 5 pipetter, alle modeller, kombinerer design, kvalitet og enkelhed. Med et CAPP pipettestativ fås en optimal opbevaringsløsning til moderne laboratorier.

Meget stabil pipettestativ i høj kvalitet, der kan bære op til 5 mekaniske pipetter fra CAPP. Passer til alle mekaniske pipetter.

Specifikationer for pipettestativ til 5 pipetter

  • Passer til alle modeller af pipetter fra CAPP.
  • Passer også til 5 mekaniske pipetter, alle modeller.
  • Optimal opbevaring af dine pipetter.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.