,

CAPPBravo
Enkeltkanalpipette
Fixed Volumen

CAPPBravo enkeltkanalpipette med fixed volumen kombinerer ergonomisk design med de nyeste innovationer inden for enkeltkanalpipetter og manuel væskehåndtering, hvilket gør CAPPBravo til en af de mest brugervenlige pipetter på markedet. Pipetten er produceret med omtanke for både klima og miljø.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

CAPPBravo enkeltkanalpipette med fixed volumen kombinerer let ergonomisk design med de nyeste innovationer inden for enkeltkanalpipetter og manuel væskehåndtering, hvilket gør CAPPBravo til en af de mest brugervenlige pipetter på markedet. Med CAPPBravo har manuel pipettering har aldrig været lettere!

Den manuelle pipette er konstrueret af autoklaverbare materialer af høj kvalitet. Pipetten har let stempelgang, der sikrer præcis afpipettering samt nem og hurtig påsætning og afskydning af spidser. Den ergonomiske pipette med fixed volumen er udstyret med en fingerkrog, der giver et godt greb og lader pipetten hvile på hånden, dermed sikres en ergonomisk korrekt håndtering.
Med CAPPBravo er alle disse funktioner pakket i et moderne, strømlinet, verdenskendt dansk design.
Oplev CAPPs symfoni af præcis pipettering og se selv, hvorfor den kaldes Bravo!

Fordele CAPPBravo Enkeltkanalpipette med Fixed Volumen

  • Ergonomisk design gør den skånsom i brug med mindst mulig belastning af fingre.
  • Soft pipettespidsafskyder minimerer de kræfter, der skal bruges ved spidsafskydning.
  • Ergonomisk fingerkrog giver et godt greb og en god balance.
  • Nem påsætning og afskydning af spidser.
  • Kan bruges til både højre og venstre hånd.
  • Let udsprøjtning uden brug af kræfter ved hjælp let stempelgang
  • Metalaksel med dobbelt O-ringe sikre en korrekt påsætning og forsegling af spidser.
  • Ultra let konstruktion gør at pipetten vejer meget lidt.
  • Nem påsætning og afskydning af spidser.
  • Fuldt autoklaverbar.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

Fixed volumen

, , , , , , , , , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.