CAPPecopipette
Startkit

CAPPecopipette® Startkit er et samlet sæt af pipetter, stander, pipettespidser og timer til en rigtig god pris. CAPPecopipette® er helt igennem miljøvenlig. Den fås både med variabel og fixed volumen. Se de mange miljøvenlige fordele længere nede på siden!

CAPPecopipette® Startkit indeholder 3 valgfri pipetter, stander til 5 pipetter, 3 rack med pipettespidser samt en timer.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

CAPPecopipette Startkit består at et samlet sæt med 3 valgfri enkeltkanalpipetter med fixed eller variabel volumen, stander, pipettespidser og timer. CAPPecopipette®er den perfekte mikropipette til laboratoribrug. Den ergonomiske og nøjagtige pipette har en unik konstruktion med aftagelige volumenkontrolknapper, der gør det muligt at skifte mellem en fixed og en variabel volumen inden for den samme pipetteenhed.

Ecopipetten er fremstillet af miljøvenlige og holdbare materialer for at sikre en lang levetid. Pipetten er emballeret med genanvendelige og biologisk nedbrydelige materialer.

CAPP ecotrade® pipetteprogram

CAPP ecotrade® pipetteprogram betyder, at du nemt kan returnere din gamle pipette – gælder alle mærker – og købe en miljørigtig CAPPecopipette til en rigtig god pris.
Hos DACOS vil vi i samarbejde med CAPP sikre en miljørigtig bortskaffelse af alle gamle pipetter. Kontakt os for mere information om vores ecotrade®-program.

Unikke fordele CAPPecopipette Startkit

  • Volumenlås, der kræver 50 % færre omdrejninger sikrer præcis afpipettering.
  • Displayet er fuldt synligt under betjeningen.
  • Soft pipettespidsafskyder minimerer de kræfter, der skal bruges ved spidsafskydning.
  • Den eneste pipette med både fixed og variabel udskiftelig tællemekanisme.
  • Stor knap for let afskydning af spidser.
  • Pipetten er autoklaverbar.
  • Dobbelt O-ringe sikre en korrekt påsætning og forsegling af spidser.
  • Kompatibel med alle større mærker af pipettespidser.
  • Robust design med metaltip.
CAPPecopipette Startkit

3 stk. CAPP ecopipetter 0,5-10 µl + 10-100 µl + 100-1.000 µl, 3 stk. CAPP ecopipetter 2-20 µl + 20-200 µl + 100-1.000 µl, 3 valgfri CAPP ecopipetter. Vi kontakter dig for at høre, hvilke pipetter du ønsker!

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.