,

CAPPecopipette
Startkit

CAPPecopipette® Startkit indeholder 3 valgfri pipetter, stander til 5 pipetter, 3 rack med pipettespidser samt en timer til en god pris. Fås både med variabel og fixed volumen.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

CAPPecopipette Startkit består at et samlet sæt med 3 valgfri enkeltkanalpipetter med fixed eller variabel volumen, stander, pipettespidser og timer. CAPPecopipette®er den perfekte mikropipette til laboratoriebrug. Den ergonomiske og nøjagtige pipette har en unik konstruktion med aftagelige volumenkontrolknapper, der gør det muligt at skifte mellem en fixed og en variabel volumen inden for den samme pipetteenhed.

Ecopipetten er fremstillet af miljøvenlige og holdbare materialer for at sikre en lang levetid. Pipetten er emballeret med genanvendelige og biologisk nedbrydelige materialer.

CAPP ecotrade® pipetteprogram

CAPP ecotrade® pipetteprogram betyder, at du nemt kan returnere din gamle pipette – gælder alle mærker – og købe en miljørigtig CAPPecopipette til en rigtig god pris. Hos DACOS vil vi i samarbejde med CAPP sikre en miljørigtig bortskaffelse af alle gamle pipetter. Kontakt os for mere information om vores ecotrade®-program.

Unikke fordele CAPPecopipette Startkit

  • Volumenlås, der kræver 50 % færre omdrejninger sikrer præcis afpipettering.
  • Displayet er fuldt synligt under betjeningen.
  • Soft pipettespidsafskyder minimerer de kræfter, der skal bruges ved spidsafskydning.
  • Den eneste pipette med både fixed og variabel udskiftelig tællemekanisme.
  • Stor knap for let afskydning af spidser.
  • Pipetten er autoklaverbar.
  • Dobbelt O-ringe sikre en korrekt påsætning og forsegling af spidser.
  • Kompatibel med alle større mærker af pipettespidser.
  • Robust design med metaltip.

Gør noget for miljøet med en CAPP Ecopipette

Hver enkeltkanalpipette i denne produktlinje er omhyggeligt fremstillet efter strenge standarder for at forlænge dens brugbare levetid, hvilket minimerer miljøpåvirkningen ved hyppig bortskaffelse af laboratoriepipetter. Derudover leveres pipetten i biologisk nedbrydelig emballage. Den miljøvenlige emballage er specielt designet til at minimere udledning af kulstof, og dermed minimere forurening. Med CAPP Ecopipette får du både kvalitet og mulighed for at gøre noget for at forbedre miljøet.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

CAPPecopipette Startkit

3 stk. CAPP ecopipetter 0,5-10 µl + 10-100 µl + 100-1.000 µl, 3 stk. CAPP ecopipetter 2-20 µl + 20-200 µl + 100-1.000 µl, 3 valgfri CAPP ecopipetter. Vi kontakter dig for at høre, hvilke pipetter du ønsker!

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre