,

AHN pipet4u pro Startkit

AHN pipet4u pro Startkit indeholder 4 pipetter, stander til 6 pipetter samt 4 rack med pipettespidser til en god pris. Pipetterne er med variabel volumen.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

AHN pipet4u pro Startkit er et samlet sæt med pipetter, stander og pipettespidser. AHN pipet4u pro enkeltkanalpipette med variable volumen er det perfekte valg til ethvert laboratorium.

Pipetten pipet4u pro har soft grib håndtag og stempel med let tryk, hvilket giver en god brugerkomfort. Pipetten er designet til at maksimere brugerkomforten og hjælper til at forhindre belastningsskader.

AHN pipet4u® pro mikropipette vejer meget lidt og er derfor meget let i brug. Den lave vægt er med til at aflaste brugerens muskler, så der nemt og let kan pipetteres.

Pipetterne leveres med en farvet ’dråbe’, som let kan sættes fast på pipetten. Farven på dråben indikerer pipettens volumen, dermed kan man hurtigt se hvilken volumen de forskellige pipetter har og hurtigt finde den, der skal bruges.

AHN pipet4u® pro enkeltkanalpipette med variable volumen er ekstremt holdbar og har høj kemisk resistens. Pipetten leveres kalibreret, og den opretholder kalibreringsindstillingerne over lang tid. Selv efter flere gange autoklavering kræver pipetten ikke genkalibrering.

AHN pipet4u pro giver reproducerbare resultater

Med enkeltkanalpipetten sikres en høj nøjagtighed samt stabile og reproducerbare pipetteringsresultater. Med pipetten kan selv tyktflydende væsker pipetteres ved at skubbe stemplet helt i bund og suge med omvendt pipettering.

Hvis der arbejdes med handsker, er det muligt at låse modmekanismen, så den forhindrer i at dreje, mens der pipetteres.

Pipetten er kompatible med de mest almindelige brands af pipettespidser på markedet. Den kan autoklaveres 121° C i 15 minutter. Ingen demontering nødvendig.

AHN pipet4u® pro mikropipette opfylder følgende standarder: EN ISO 8655-1, EN ISO 8655- 2, EN ISO 8655-6, EU-direktiv 98/79 / EG.

Fordele AHN pipet4u pro Startkit

  • Nem påsætning og afskydning af spidser.
  • Kan bruges til både højre og venstre hånd.
  • Håndtag med soft grip.
  • Hurtig og enkel indstilling af volumen.
  • Let pipettering uden brug af kræfter afhjælper belastningsskader.
  • Farveindikator indikerer volumen.
  • Metalaksel med dobbelt O-ringe sikre en korrekt påsætning og forsegling af spidser.
  • Let konstruktion gør at pipetten vejer meget lidt.
  • Volumenlås der forhindrer ændring af indstilling under pipettering.
  • Autoklaverbar.

 

AHN pipet4u pro Startkit

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside