,

CAPPSolo
Startkit

CAPPSolo Startkit indeholder 3 pipetter med variabel volumen, stander til 3 pipetter, 3 rack med pipettespidser samt en timer til specialpris.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

CAPPSolo Startkit er et samlet sæt med pipetter, stander, pipettespidser og timer. CAPPSolo Enkeltkanalpipette med variabel volumen er en omkostningseffektiv og robuste pipette til væskehåndtering. Pipetten er ideel til undervisningsbrug samt til diagnostiske og opstartslaboratorier med begrænsede budgetter.

CAPPSolo pipetten opfylder industriens standarder for nøjagtighed og præcision, og den går ikke på kompromis i forhold til væskehåndteringsprotokoller. Pipetten er kompatible med CAPP EXPellPlus pipettespidser og med de mest almindelige brands af pipettespidser på markedet.

Fordele CAPPSolo Startkit

  • Farvekodet, hvilket giver en hurtig og nem visuel identifikation af pipetter med forskellige volumenkapaciteter.
  • Finjusteret for at sikre høj pipetteringnøjagtighed, præcision og langvarig kalibrering.
  • Pipetten vejer meget lidt, hvilket reducerer risikoen for gentagne belastningsskader.
  • Volumenlås forhindrer utilsigtet drejning under pipettering.
  • Robust, så den kan modstå de hårdeste laboratorieforhold inklusive kemisk eksponering, dråber og autoklavering.
  • Tipkegle designet så den er kompatibel med de fleste brands af pipettespidser.

 

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i store dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i mange af deres produkter. Produktionsanlægget til produktion af pipettespidser er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

CAPPSolo Startkit

3 stk. CAPPSolo pipetter 0,5-10 µl + 10-100 µl + 100-1.000 µl, 3 stk. CAPPSolo pipetter 2-20 µl + 20-200 µl + 100-1.000 µl

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside