CAPPSolo
Startkit

CAPPSolo Startkit består af tre pipetter, stander, pipettespidser og timer til specialpris. CAPPSolo Enkeltkanalpipette med variabel volumen er en omkostningseffektiv og robuste pipette til væskehåndtering. Pipetten er ideel til undervisningsbrug samt til diagnostiske og opstartslaboratorier med begrænsede budgetter.

CAPPSolo Startkit indeholder 3 pipetter med variabel volumen, stander til 3 pipetter, 3 rack med pipettespidser samt en timer.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

CAPPSolo Startkit er et samlet sæt med pipetter, stander, pipettespidser og timer. CAPPSolo Enkeltkanalpipette med variabel volumen er en omkostningseffektiv og robuste pipette til væskehåndtering. Pipetten er ideel til undervisningsbrug samt til diagnostiske og opstartslaboratorier med begrænsede budgetter.

CAPPSolo pipetten opfylder industriens standarder for nøjagtighed og præcision, og den går ikke på kompromis i forhold til væskehåndteringsprotokoller. Pipetten er kompatible med CAPP EXPellPlus pipettespidser og med de mest almindelige brands af pipettespidser på markedet.

Fordele CAPPSolo Startkit

  • Farvekodet, hvilket giver en hurtig og nem visuel identifikation af pipetter med forskellige volumenkapaciteter.
  • Finjusteret for at sikre høj pipetteringsnøjagtighed, præcision og langvarig kalibrering.
  • Pipetten vejer meget lidt, hvilket reducerer risikoen for gentagne belastningsskader.
  • Volumenlås forhindrer utilsigtet drejning under pipettering.
  • Robust, så den kan modstå de hårdeste laboratorieforhold inklusive kemisk eksponering, dråber og autoklavering.
  • Tipkegle designet så den er kompatibel med de fleste brands af pipettespidser.

 

CAPPSolo Startkit

3 stk. CAPPSolo pipetter 0,5-10 µl + 10-100 µl + 100-1.000 µl, 3 stk. CAPPSolo pipetter 2-20 µl + 20-200 µl + 100-1.000 µl

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.