Pipettestativ
CAPP Combi
til 3 pipetter

Pipettestativ CAPP Combi til 3 pipetter kombinerer design, kvalitet og enkelhed – passer dog ikke til CAPP Bravo pipetter. Med et stabilt pipettestativ fås en optimal opbevaringsløsning til moderne laboratorier. Stativet er produceret med omtanke for både klima og miljø.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Log ind eller opret log ind for at se priser og købe hos DACOS!

Varenummer (SKU): C-01 Kategori: Tags: ,

Pipettestativ CAPP Combi til 3 pipetter kombinerer design, kvalitet og enkelhed. Med et stabilt pipettestativ fås en optimal opbevaringsløsning til moderne laboratorier.

Stabelbart CAPP Combi stativ består af to moduler, der kan sættes sammen. Dermed kan stativet bygges lige så lang og til lige så mange pipetter, som der er brug for. CAPP pipettestativ kan stables og fylder derfor ikke meget, når de ikke er i brug. Pipettestativet leveres med to moduler, der kan bruges til op til 3 mekaniske pipetter, dog ikke CAPPBravo.

Specifikationer for pipettestativ CAPP Combi til 3 pipetter

  • Moduler kan sættes sammen til lige så mange pipetter, som ønskes.
  • Stabelbar.
  • Leveres med to moduler, der passer til 3 pipetter.
  • Passer ikke til CAPPBravo pipetter.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.