Pipettestander AHN
til 1 pipette eller
til 1-6 pipetter

Pipettestander AHN til 1 eller 6 pipetter passer til enkeltkanal eller multikanalpipetter. Med en pipettestander fås en optimal og sikker opbevaringsløsning til moderne laboratorier.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Pipettestander AHN til 1 pipette eller til 1-6 pipetter. Pipettestanderen fås i to modeller til henholdsvis 1 pipetter eller til 1-6 pipetter. Pipettestanderen passer til nåde enkeltkanal- eller multikanalpipetter. AHN standeren er fremstillet i akryl og aluminium og kombinerer design, kvalitet og enkelhed. Med en pipettestander fås en optimal og sikker opbevaringsløsning til moderne laboratorier.

Den stabile pipettestander har plads til henholdsvis en eller op til seks forskellige pipetter. Standerne passer både til manuelle, elektroniske og mekaniske pipetter fra AHN.

Pipettestanderen er i meget høj kvalitet. Sidedele og stativstøtter er fremstillet af akrylglas, og de tværgående stænger er fremstillet af anodiseret aluminium. Anodisering beskytter aluminiummet og sikrer, at pipettestanderen er mere bestandighed mod korrosion, derfor holder pipettestanderen sig pæn længere. Samtidig skaber anodisering et hårdt, slidstærkt lag, der beskytter det underliggende aluminium.

Specifikationer for pipettestander AHN til 1-6 pipetter

  • Fremstillet i akryl og anodiseret aluminium.
  • Fås i to modeller med plads til en eller med plads til op til 6 pipetter.
  • Passer både til manuelle, elektroniske og mekaniske pipetter fra AHN.
  • Passer både til enkeltkanalpipetter og multikanalpipetter.
  • Gennemsigtig akryl og magenta-farvet aluminiumsstænger.

 

AHN Pipettestander

,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre