CAPP Fixed
Volumenknapper

CAPP fixed volumenknapper er med til at gøre CAPPs pipetter unikke. Ved at bruge en pipette med mulighed for at skifte volumen blot ved at udskifte knapperne, kan brugerne reducere omkostningerne til laboratorieudstyr betydeligt. Knapperne er produceret med omtanke for både klima og miljø.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

CAPP fixed volumenknapper er med til at gøre CAPPs pipetter unikke og adskiller dem fra markedets andre pipetter. Nu behøver du ikke købe fire pipetter med fx fixed volumen, kan brugeren nøjes med købe én CAPP pipette og fire billige knapper og derved opnå præcis det samme resultat. Ved at bruge en pipette med mulighed for at skifte volumen blot ved at udskifte knapperne, kan brugerne reducere omkostningerne til laboratorieudstyr betydeligt.

CAPP unikke udskiftelige volumenknapper er forkalibrerede, og knapperne kan bruges til alle mekaniske pipetter fra CAPP.

Fordele ved CAPP Fixed Volumenknapper

  • Let at udskrifte.
  • Knapperne er forkalibrerede.
  • Fixed volumen.
  • Reducer udgifterne til pipetter.
  • Passer til alle CAPP mekaniske pipetter.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

Volumenknap Fixed Volumen

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.