CAPPMaestro Elektronisk Enkeltkanalpipette

CAPPMaestro Elekstronisk Enkeltkanalpipette er en af de mest brugervenlige pipetter på markedet, da den kombinerer alle fordele den moderne forsker har brug for. Knappen ’Foretrukne’ er den første funktion, du vil se på CAPPMaestros OLED-display.  Du kan let optimere dit serielle arbejde med avancerede funktioner såsom multidispensering, fortynding og blanding, mens du nemt navigerer gennem den brugervenlige grafiske interface, der er selvforklarende og betjenes meget let!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

CAPPMaestro Elektronisk enkeltkanalpipette er en af de mest brugervenlige pipetter på markedet, da den kombinerer alle fordele den moderne forsker har brug for. Knappen ’Foretrukne’ er den første funktion, du vil se på CAPPMaestros OLED-display. OLED-displayet i farver giver bedre optisk kontrol under pipettering, da det har skarpere kontrast og en større skærmopdateringsfrekvens sammenlignet med andre LCD-skærme på tilsvarende pipetter. Et OLED-display bruger også mindre strøm sammenlignet med de andre skærme.

Lav vægt og elegant ergonomisk design med den brede fingerkrog giver dig mulighed for at hvile pipetten på hånden under brug. Ud over funktionaliteten gøre det også, at pipetten er skånsom for brugeren.

CAPPMaestros tip-ejector fungerer også som en støtte for tommelfingeren. Tommelfingeren hviler på tip-ejectoren, mens pipetteringsknappen let kan aktiveres.

Optimer let dit serielle arbejde med avancerede funktioner såsom multidispensering, fortynding og blanding. Alt tilgængeligt på CAPPMaestro, mens du nemt navigerer gennem den brugervenlige grafiske interface, der er selvforklarende og betjenes meget let!

Til dit rutinemæssige laboratoriearbejde er det muligt at gemme dine mest anvendte programmer. Skift let fra den ene til den anden protokol med kun to klik.

Hvis du er træt af at udskifte batterierne for ofte, så prøv CAPPMaestro, der bruger genopladelige batterier. Pipetten kan bruges under opladning.

CAPPMaestro Elektronisk enkeltkanalpipette har funktioner til indstilling af kalibrering samt adgangskode.

CAPPMaestro Pipette

, , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.