CAPPMaestro Elektronisk Enkeltkanalpipette

CAPPMaestro elekstronisk enkeltkanalpipette er en af de mest brugervenlige pipetter på markedet, da den kombinerer alle fordele den moderne forsker har brug for. Du kan let indstille volumen og optimere dit serielle arbejde med avancerede funktioner.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

CAPPMaestro elektronisk enkeltkanalpipette med variabel volumen er en af de mest brugervenlige pipetter på markedet, da den kombinerer alle fordele den moderne forsker har brug for. Knappen ’Foretrukne’ er den første funktion, du vil se på CAPPMaestros OLED-display. OLED-displayet i farver giver bedre optisk kontrol under pipettering, da det har skarpere kontrast og en større skærmopdateringsfrekvens sammenlignet med andre LCD-skærme på tilsvarende pipetter. Et OLED-display bruger også mindre strøm sammenlignet med de andre skærme.

Lav vægt og elegant ergonomisk design med den brede fingerkrog giver dig mulighed for at hvile pipetten på hånden under brug. Ud over funktionaliteten gøre det også, at pipetten er skånsom for brugeren.

CAPPMaestros spidsudskyderen fungerer også som en støtte for tommelfingeren. Tommelfingeren hviler på spidsudskyderen, mens pipetteringsknappen let kan aktiveres.

Optimer dit arbejde med CAPPMaestro elektronisk enkeltkanalpipette

Optimer let dit serielle arbejde med avancerede funktioner såsom multidispensering, fortynding og blanding. Alt tilgængeligt på CAPPMaestro, mens du nemt navigerer gennem den brugervenlige grafiske interface, der er selvforklarende og betjenes meget let!

Til dit rutinemæssige laboratoriearbejde er det muligt at gemme dine mest anvendte programmer. Skift let fra den ene til den anden protokol med kun to klik. Hvis du er træt af at udskifte batterierne for ofte, så prøv CAPPMaestro, der bruger genopladelige batterier. Pipetten kan bruges under opladning.

CAPPMaestro Elektronisk enkeltkanalpipette har funktioner til indstilling af kalibrering samt adgangskode.

Specifikationer for CAPPMaestro elektronisk enkeltkanalpipette

  • Komfortabel og ubesværet pipettering.
  • Ergonomisk design med lav vægt og bred fingerkrog.
  • Meget brugervenlig og nem at indstille.
  • Med OLED-display.
  • Muligt at gemme op til 9 individuelle protokoller.
  • Stor hukommelseskapacitet.
  • Med genopladelige batterier.
  • Pipetten kan bruges under opladning
  • Kan bruges med langt de fleste pipettespidser på markedet.
  • Fås med fem volumenområder.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

CAPPMaestro Pipette

, , , ,

Du kunne også være interesseret i...

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre