,

Labcon Eclipse pipettetip
i genlukspose

Labcon Eclipse Pipettespidser i genlukspose er solide, universale pipettespidser i høj kvalitet. Pipettepidserne er produceret af 100 % virgin polypropylene (PP) i medicinsk kvalitet. De er produceret med omtanke for klima og miljø, og Labcon er FDA-certificeret.

Hvis du søger andre størrelser end udvalget her på siden, så kontakt os endelig.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Labcon Eclipse pipettetip i genlukspose er solide, universale pipettespidser i høj kvalitet. Eclipse pipettespidser har som standard mange funktioner, der kun er tilgængelige i andre pipettespidser som specielle opgraderinger. Spidserne er gradueret ved 2 µl og 10 µl. Alle Eclipse pipettetip er fremstillet af 100 % ren, virgin polypropylen af medicinsk kvalitet. Der er med andre ord ikke genbrugsplastik i Labcon Eclipse spidser. Inden produktion testes harpiksen for at sikre, at der ikke findes ekstraherbare stoffer. Hvert parti er laboratorietestet og certificeret uden påviselig RNase, DNase, Adenosine Tri-phosphat og Endotoxin (pyrogen) kontaminering. Alle Labcons pipettespidser er testet for metalforurening. Certifikater kan fås på hvert partinummer for alle pipettespidser.

Pipettespidserne er meget lette at montere og afmontere, kræver næsten ingen kræfter. Spidserne i 200 µL er med tydelige gradueringer. Når pipettespidserne er brugt, så er det let og miljøvenligt og omkostningsbesparende at genopfylde dine tomme racks med spidserne fra genlukposen.

Fordele Labcon Eclipse pipettetip i genlukspose

  • Produceret af 100 % virgin polypropylene (PP) i medicinsk kvalitet.
  • Universale.
  • Gradueret ved 2 µl og 10 µl.
  • Passer til de fleste kendte pipettebrands, så som Biohit, Brand, Eppendorf, Finn og Gilson.
  • Certificeret fri for RNase, Dnase og DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen, ATP, tungmetaller og protease.
  • Autoklaverbare.
  • CE-mærket.
  • Produceret i henhold til Labcons Earth Friendly® model med fokus på bæredygtig produktion.

Et miljøvenligt produkt

Labcon’s produkter er alle produceret med omtanke for et bedre miljø. Produkterne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter.

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige og bæredygtige produktion!

Labcon Eclipse spidser

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre