,

CAPP Expell og ExpellPlus
Pipettetip i bulk

CAPP Expell og ExpellPlus pipettestip i bulk er universale pipettespidser uden filter i høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier. De bæredygtige pipettespidser er produceret med omtanke for både klima og miljø.
Se flere specifikationer længere nede på siden!

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

CAPP Expell og ExpellPlus Pipettetip i bulk er universale pipettespidser i høj kvalitet og fås både med og uden filter.

Pipettetips i bulk leveres i genluksplastikposer, der sikrer let brug og opbevaring. Spidserne kan bruges direkte fra posen eller bruges til manuel opfyldning af racks. CAPP pipettespidser i bulk er ideelle til omkostningsfølsomme projekter. Spidserne er fremstillet under de samme strenge betingelser som alle andre pipettespidser fra CAPP. De er certificeret fri for RNase, DNase, DNA og pyrogen. Hver enkel pose er forsynet med en etiket, der viser katalog- og batchnummer for let identifikation.

ExpellPlus spidser er low retention, der gør dem ideelle til viskøst materiale, da den optimerede inderside øger udskillelsen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe kommer med.

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav. Pipettespidserne i bulk er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Pipettespidserne er fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen med graduering.

Pipettetips uden filter i bulk fås også som low retention, CAPP ExpellPlus, hvilket betyder at de er ideelle til viskøst materiale, da den optimerede inderside øger udskillelsen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe kommer med. Dermed vil ExpellPlus pipettespidserne markant reducere spildet af dyre reagenser.

Fordele ved CAPP Expell og ExpellPlus Pipettetip i bulk

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Leveres i selvforseglende plastikposer.
  • Universale.
  • ExpellPlus spidser er low retention.
  • Certificeret fri for DNase, Rnase, DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Non sterile.
  • Uden filter.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

CAPP Expell & ExpellPlus Bulk

10μl, 1×1.000 stk., 10μl XL, 1×1.000 stk., 10μl XL, ekstra narrow, 1×1.000 stk., 10μl XL, low retention, 1×1.000 stk., 10μl XL, low retention, ekstra narrow, 1×1.000 stk., 200μl, 1×1.000 stk., 200μl, gul, 1×1.000 stk., 300μl, 1×1.000 stk., 1.000µL, 500 stk., 1.000µL (1.250µL), blå, 500 stk., 1.000µL (1.250µL), low retention, 500 stk., 1.250µL XL, 2×500 stk., 5.000µL, 8×250 stk. (passer til CAPPSolo & Eppendorf), 5.000µL, 10×250 stk. (passer til ecopipette, CAPPBravo & Gilson), 10.000µL, 5×200 stk. (passer til ecopipette, CAPPBravo & Gilson)

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre